Get Adobe Flash player

 

Hír - 2018. FEBRUÁR 8-ÁN JELENIK MEG A SID MEIER’S CIVILIZATION VI: RISE AND FALL

A 2K és a Firaxis Games ma bejelentette a kritikusok által elismert, díjnyertes stratégiai játék Sid Meier's Civilization® VI: Rise and Fall kiegészítőjét, ami 2018. február 8-tól lesz elérhető.

 

 

A Civilization VI: Rise and Fall teljesen új lehetőségeket, stratégiákat és kihívásokat kínál a játékosoknak, hogy átvezessék civilizációjukat a különböző korszakokon. A kiegészítőben bemutatkozik az új Nagy Korszakok, az új város hűségrendszer és a Kormányzók, miközben kiterjeszti a már ismert Diplomácia és Kormány rendszert. Emellett kilenc új vezetővel és nyolc új civilizációval, számos új egységgel, kerülettel, látványossággal, épülettel és sok mással bővíti a játékot. A játékosok így már elvezethetik birodalmukat az Aranykorba, diadalmasan felemelkedhetnek a Sötét Korból az emlékezetes Hősi Korba.

 

„A Sid Meier's Civilization a 2K legrégebb óta futó sorozata és örömmel fedjük végre fel ezt az izgalmas és dinamikus kiegészítőt a rajongóknak, amivel teljesen új módokon merülhetnek el a Civilization VI-ban" mondta Matt Gorman, a 2K Marketing osztályának alelnöke. „A Civilization VI egy évnyi tartalomfrissítését és javítását követő Civilization VI: Rise and Fall kiegészítő a tökéletes alkalom az újoncok és a veteránok számára egyaránt, hogy még egy lépést tegyenek birodalmuk felépítésekor."

 

„A Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall új Nagy Korszakok rendszerével a játékosok megtapasztalhatják birodalmuk hanyatlását és felemelkedését a történelem kihívásain keresztül, hogy végül hosszúéletű hatalmakká, vagy ókori antikvitásokká váljanak." mondta Anton Strenger, a Firaxis Games vezető tervezője. „Ez a kiegészítő és újdonságai a Civilization sorozat elmúlt 26 éve során sosem látott módokon teszik próbára és jutalmazza a játékosokat."

 

A Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall újdonságai között szerepel:

 

• NAGY KORSZAKOK - Ahogy civilizációd hanyatlik és felemelkedik, valamint eléred a Történelmi Pillanat mérföldköveket, megtapasztalhatod a Sötét Kort és az Aranykort, melyek különböző kihívásokat és bónuszokat biztosítanak játékbeli teljesítményedtől függően.

 

• HŰSÉG - A városok mostantól különálló Hűség szinttel rendelkeznek a vezetés felé, ami ha túl alacsonyra esik szembesülnöd kell a következményeivel - visszaesett termeléssel, lázadásokkal és annak kockázatával, hogy városodat átveszi egy másik civilizáció, vagy kiharcolja saját függetlenségét. Egy civilizáció vesztesége egy másik nyeresége lehet, ahogy Hűségre inspirálod a városokat az egész térképen át, hogy kiterjessze határait.

 

• KORMÁNYZÓK - Fogadj fel, nevezz ki és fejlessz hatalommal bíró karaktereket egyedi bónuszokkal és előléptetési fával, amivel testreszabhatod városod és megerősítheted Hűségét.

 

• FELJAVÍTOTT SZÖVETSÉGEK - A feljavított szövetség rendszer lehetővé teszi, hogy különböző típusú szövetségeket köss és idővel bónuszokat szerezz.

 

• VÉSZHELYZETEK - Mikor egy civilizáció túl erőssé válik, más civilizációk szövetségre léphetnek az új fenyegetés ellen jutalmakért vagy büntetésekért a Vészhelyzet végén.

 

• IDŐVONAL - Tekintsd át civilizációd történelmét bármikor az új Idővonal funkcióval, amivel visszanézheted a győzelemhez vezető utad Történelmi Pillanatait.

 

• ÚJ VEZETŐK ÉS CIVILIZÁCIÓK - Kilenc új vezető és nyolc új civilizáció is bemutatkozott, melyek mindegyike egyedi bónuszokat és játékmenetet, valamint összesen nyolc egyedi egységet, két épületet, négy egyedi fejlődést és két sajátos kerületet biztosít.

 

• ÚJ GLOBÁLIS TARTALMAK - Nyolc új látványosság, hét természeti csoda, négy új egység, két új mező fejlesztés, két új kerület, tizennégy új épület és három új alapanya erőforrás.

 

• FELJAVÍTOTT JÁTÉKMENET - A Kormány rendszer új Rendelkezésekkel és további javításokkal lett továbbfejlesztve.

 

A Firaxis Games által fejlesztett Sid Meier's Civilization VI besorolása PEGI 12 és már országszerte kapható PC-re. A Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall 2018. február 8-tól lesz elérhető.2017.11.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes