Get Adobe Flash player

 

Hír - 2020 ELEJÉN MENTIK MEG A VILÁGOT A ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS HŐSEI

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe bejelentette a névadó sorozaton alapuló első videojáték, a ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS megjelenési dátumát, ami 2020. február 28-án fog megérkezni PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

A megjelenési dátum mellett továbbá három új harcos is bejelentésre került:


• Metal Knight: Egy S-osztályú hős, aki a 6. a Hero Association erőrangsorában. Nagyon kevesen ismerik valódi kilétét, mivel kizárólag távirányítású robotjain keresztül harcol.
• Stinger: Ez a jelenleg A-osztályú lándzsaforgató hős a Hero Assocation egyik feltörekvő csillaga.
• Melzargard: Egy pusztító erejű idegen szörny, ami alakjának változtatásával képes regenerálódni és kiszámíthatatlanná támadásokat zúdítani ellenfelére.

Mindezek mellett a ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS nem csak japán, de akár angol szinkronnal is élvezhető lesz.A ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS egy verekedős akciójáték, melynek világában mindennaposak a katasztrófák és a hősök jelentik az egyetlen reményt. Saitama, a sorozat főszereplője egy hős, aki képes még a legerősebb ellenfeleket is egyetlen ütéssel leteríteni, ez a helyzet pedig rendkívüli módon idegesíti. A 3-3 elleni küzdelmekhez a játékosok ismerős arcokból álló pusztító csapatokat állíthatnak össze, mint például Genos, Fubuki, Mumen Rider, Sonic és Saitama.A ONE PUNCH MAN: A HERO NOBODY KNOWS 2020. február 28-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.11.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes