Get Adobe Flash player

 

Hír - 2B IS A SOULCALIBUR VI HARCTERÉRE LÉP

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Square Enix örömmel jelenti be, hogy a NieR: Automata androidja, 2B is csatlakozik a lelkek és kardok csatájához a SOULCALIBUR VI-ban.

 

 

Titkos küldetése során 2B egy sosem látott helyre érkezik. Nyelvi adatbázisában leírás után böngészve az „ősi kastély" szavakra bukkan. Szenzorai egyetlen robot létformát sem érzékelnek. „Üzenet a Bunkerből" - szólal meg gépies hangján 2B taktikai támogató egysége. „Küldetés érkezett." - folytatja. „Feladat: Elpusztítani az ellenséges lényt, a Soul Edge-t."

 

2B két kardot forgat - Virtuous Contract, Virtuous Treaty -, melyek úgy lettek kialakítva, hogy maximális hatékonyságot érjenek el a YoRHa androidok kezében. 2B harcstílusa kifejezetten a robot létformák ellen lett tervezve, így tele van akrobatikus ugrásokkal, levegőben végrehajtott támadásokkal, villámgyors kitérésekkel és tökéletesen koordinált csapásokkal.

 

2B a Versus, Arcade és Online módokban egyaránt használható, ráadásul saját pályával, háttérzenével és testreszabási elemekkel érkezik.

 

2B a SOULCALIBUR VI Season Pass részeként és külön is megvásárolható lesz. További részletek egy későbbi időpontban várhatók.

 

A SOULCALIBUR VI országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2018.10.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes