Get Adobe Flash player

 

Hír - A 2K TOVÁBB BŐVÍTI NBA VIDEOJÁTÉK PORTFÓLIÓJÁT AZ NBA 2K PLAYGROUNDS 2 KIADÓJAKÉNT

A 2K ma bejelentette, hogy a cég fogja kiadni a Saber Interactive következő árkád-akció sportjátékát, az NBA 2K Playgrounds 2-t. Ez az egyedülálló, 2-2 elleni kosárlabda élmény tökéletes kiegészítése a nagysikerű NBA 2K szimulátor sorozatnak, valamint kiterjeszti a 2K jelenlétét a kosárlabdás videojátékok világában.

 

„Az eredeti NBA Playgrounds egy fantasztikus nosztalgiaút volt az árkád-akció sportjátékok dicső napjaiba" mondta Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke. „Az új NBA 2K Playgrounds 2 hatalmas mértékben fokozza majd tovább ezt az energiát és szellemiséget - egy kis NBA 2K érzékkel -, izgalmas új lehetőséget biztosítva a rajongóknak a barátaikkal való játékra világszerte."

 

„Senki sem olyan elkötelezett a kiváló kosárlabda játékok megalkotásában és rajongóknak való elhozásában, mint a 2K. Alig várjuk, hogy több részletet osszunk meg arról, hogyan dolgozunk együtt velük, hogy az NBA 2K Playgrounds 2-ből egy minden eddiginél jobb és nagyobb árkád-akció címet készítsünk a játékosnak" mondta Matt Karch, a Sabe CEO-ja.

 

Az NBA 2K Playgrounds 2 2018 őszén jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2018.07.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes