Get Adobe Flash player

 

Hír - A DIVINITY: ORIGINAL SIN 2 KIPRÓBÁLHATÓ LESZ AZ XBOX GAME PREVIEW PROGRAM KERETÉBEN

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy az Xbox One játékosok hamarosan belekóstolhatnak a többszörös díjnyertes, egy- és többjátékos fantasy szerepjáték, a DIVINITY®: ORIGINAL SIN 2 izgalmaiba. 2018. május 16-tól az Xbox Game Preview program keretében a játékosok ingyenesen megtapasztalhatják a játék első három óráját, a megvásárlásával pedig feloldhatják a teljes első fejezetét is (körülbelül 20 órányi tartalom), majd a megjelenéskor onnan folytathatják kalandjukat, ahol abbahagyták.

 

 

Az Xbox játékosok alig pár napon belül felfedezhetik a közel végtelen számú lehetőségek világát. Állítsd össze csapatod, urald az elemeket, majd szerezz szövetségeseket és riválisokat az istenséggé válás felé vezető utadon!

 

Néhány szó a Larian Studios alapítójától, Swen Vincke-től: „A DIVINITY®: ORIGINAL SIN 2 megjelenése óta rengeteget dolgoztunk azon, hogy még jobbá tegyük a játékot, hamarosan pedig az Xbox Game Preview program résztvevői is segíthetnek abban, hogyan fokozhatnánk tovább ezt az élményt. Azt reméljük, hogy az így kapott visszajelzéseket felhasználva elérhetjük, hogy a DIVINITY®: ORIGINAL SIN 2 váljon az egyik legjobb szerepjáték élményt nyújtó alkotássá minden platformon. A Definitive Edition változásainak és bővítéseinek listája körülbelül 45 oldal hosszú, melyekből minden Divinity: Original Sin tulajdonos is részesülni fognak."

 

További információkért a DIVINITY®: ORIGINAL SIN 2-ről és az Xbox Game Preview programban való részvételéről nézd meg az ehavi Xbox Inside epizódot (2018. május 17. 12:30)!

 


A DIVINITY: ORIGINAL SIN 2 PlayStation 4 és Xbox One változata 2018. augusztusában fog megjelenni.

 2018.05.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes