Get Adobe Flash player

 

Hír - A JUST DANCE 2019 BEJELENTÉSÉVEL FOLYTATÓDIK A LEGJOBB PARTIJÁTÉK SOROZAT

A Ubisoft® ma az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bejelentette minden idők legsikeresebb zenés videojátéksorozatának* új részét, a Just Dance® 2019-t, ami 2018. október 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii U-ra és Wii-re. Emellett 5. alkalommal tér vissza éves versenyével a Just Dance® World Cup, aminek döntője ezúttal Brazíliában kerül megrendezésre 2019 elején.

 

 

A Just Dance® 2019 elhozza az igazi parti hangulatot a játékosok otthonába több, mint 40 új világslágerrel, mint Bruno Mars és Cardi B "Finesse (Remix)" száma, vagy a k-pop "Bang Bang Bang" a BIGBANG-től. A minden Just Dance® 2019 példányhoz** mellékelt 1 hónapos Just Dance® Unlimited előfizetéssel még jobban feldobhatják a bulit több, mint 400 további zeneszámmal. Idén a Just Dance fejlesztői olyan kreatív szakértőkkel lépett partnerkapcsolatra világszerte, mint a francia utcai művész Chanoir és a spanyol stop-motion stúdió, a Clay Animation, hogy még káprázatosabb univerzumokat hozzanak el a játékba. A játék megjelenéséhez közeledve további partnerkapcsolatok és zeneszámok bejelentése várható.

 

Az E3 alkalmával bejelentett első számok a következők:

 

• Finesse (Remix) - Bruno Mars Ft. Cardi B
• Bum Bum Tam Tam - MC Fioti, Future, J Balvin, Stefflon Don, Juan Magan
• Bang Bang Bang - BIGBANG
• Mad Love - Sean Paul, David Guetta Ft. Becky G
• Shaky Shaky - Daddy Yankee
• Dame Tu Cosita - El Chombo
• OMG - Arash Ft. Snoop Dogg
• Mi Mi Mi - Hit The Electro Beat
• Mama Mia - Mayra Verónica
• Narco - Blasterjaxx & Timmy Trumpet
• ...és még sok más!

 

A Just Dance® 2019 új kezelőfelület algoritmusa a játékosok táncválasztásai és szokásai alapján előre összeállított lejátszási listákat és zeneszámokat ajánl nekik, ezzel még intuitívabbá és személyesebbé téve a Just Dance élményt, mint valaha. A dinamikus új főmenün keresztül továbbá mindig naprakészek lehetnek a közösségi hírekkel és a Just Dance® Unlimited eseményekkel kapcsolatban egész évben. A játékban továbbá olyan közönség kedvenc módok térnek vissza, mint például a 120 millió játékosának világszerte még több internetes többjátékos kihívást hozó World Dance Floor (kizárólag jelenlegi generációs platformokon), a kalóriaszámláló Sweat mód, valamint a kifejezetten gyermekfejlődési szakértők közreműködésével összeállított nyolc új koreográfiát tartalmazó Kids mód.

 

A PlayStation 4 és Xbox One verziókhoz elérhető Just Dance Controller App még elérhetőbbé teszi a játékot a jelenlegi generáció konzoltulajdonosoknak, akik így bármiféle kamera, kontroller vagy más kiegészítő nélkül, kizárólag iOS vagy Android alapú telefonjukat használva csatlakozhatnak a tánchoz.

 

Visszatér a Just Dance World Cup is, melynek döntője Brazíliában kerül megrendezésre 2019 elején. Az internetes kvalifikáció július 20-augusztus 26. között lesz elérhető a Just Dance 2018 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és Wii U változatán, melyet egy nemzetközi offline kvalifikációs verseny fog követni a résztvevő országokban. A döntő és az offline kvalifikáció részletei a https://fr.justdanceworldcup.com/ oldalon lesznek hamarosan olvashatók. Ismét szoros versenynek nézünk elébe, melynek végén a 18 döntős egyike Brazíliában mérheti majd össze ügyességét a 18 éves kétszeres Világbajnok Umutcan Tütüncüvel Törökországból.

 

A Just Dance® 2019-t 2018. október 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

 

*Forrás: NPD, GfK & GSD - 2017. augusztus
**Kizárólag a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és Wii U verziókon elérhető.

 2018.06.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes