Get Adobe Flash player

 

Hír - A LEGO MARVEL SUPER HEROES 2 ÚJ „RUNAWAYS” KIEGÉSZÍTŐVEL BŐVÜL

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma bejelentette a LEGO® Marvel Super Heroes 2 új Runaways Character and Level Pack kiegészítőjét, amit Brian K Vaughan ikonikus képregénysorozata inspirált, mely már egy kritikusok által elismert televíziós feldolgozásként is élvezhető a Hulu kínálatából.

 

Ebben a teljesen új Runaways ihlette pályacsomagban a játékosok beutazhatják a vízalatti Marine Vivarium-ot, ahol a bűnöző szüleik - „The Pride" - által elszabadított káosz és pusztulás elől kell menekülniük. Az új feloldható karakterek között szerepel Nico Minoru, Chase Stein, Alex Wilder, Karolina Dean, Molly Hayes, Old Lace és Gertrude Yorkes, akik tovább bővítik az alapjáték több, mint 200 szuperhősből és szupergonoszból álló kínálatát.

 

A LEGO® Marvel Super Heroes 2 egy teljesen új, epikus kaland és a nagysikerű LEGO® Marvel Super Heroes folytatása. A képregény veterán Kurt Busiek közreműködésével írt történet egy kozmikus csatába röpíti a játékosokat a rengeteg különböző időből és dimenzióból kiragadott Marvel helyszínből álló, lenyűgöző nyílt hub világban, a Chronopolisban. A megszokott LEGO humorral a LEGO® Marvel Super Heroes 2 garantált szórakozás minden korosztályú rajongónak, akiknek az időutazó Kang a Hódítóval kell összecsapniuk ebben az egész Marvel univerzumon átívelő kalandban.

 

A Runaways Character and Level Pack külön és a Season Pass részeként is megvásárolható.

 

A LEGO® Marvel Super Heroes 2 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2018.04.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes