Get Adobe Flash player

 

Hír - A MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR DEFINITIVE EDITION ELHOZZA MORDOR ÖSSZES IZGALMÁT

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma bejelentette Middle-earthTM: Shadow of WarTM Definitive Edition-t, a tavalyi év epikus, nyílt világú játékának legteljesebb kiadását, melyben a játékosok az Új Gyűrű erejével hódíthattak meg erődöket hatalmas ütközetek során, valamint uralkodhattak Mordor felett saját ork seregükkel, mindezt a díjnyertes Nemezis rendszerrel életre keltve. A Monolith Productions fejlesztésében készülő Middle-earthTM: Shadow of WarTM Definitive Edition az alapjáték mellett a játékhoz megjelent összes kiegészítővel, ingyenes frissítéssel és javítással együtt érkezik meg 2018. augusztus 31-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

„A Middle-earthTM: Shadow of WarTM megjelenése óta folyamatosan figyeltük a fantasztikus közösségünk és rajongóink visszajelzéseit, amik arra sarkalt minket, hogy tovább fejlesszük a játékot és végül megalkossuk egy olyan változatát, amire valóban büszkék vagyunk" mondta Michael de Plater, a Monolith Productions alelnöke. „A Middle-earthTM: Shadow of WarTM Definitive Edition egyesíti az összes ingyenes frissítésünket és javításunkat, valamint az Expansion Pass tartalmait, ezzel a lehető legjobb élményt biztosítva a játékosoknak. Akár első alkalommal merülsz el a Middle-earthTM világában, akár már visszatérő játékos vagy, sosem volt még ennél jobb alkalom Mordorba látogatni."

 

A Middle-earthTM: Shadow of WarTM Definitive Edition tartalmazni fogja az alapjátékot, valamint az Expansion Pass összes tartalmát, köztük további sztori kampányokat, küldetéseket, játszható karaktereket, ork törzseket, fegyvereket, képességeket, egy új régiót és sok mást.

 

A Middle-earthTM: Shadow of WarTM Definitive Edition tartalma:

 

• Middle-earthTM: Shadow of WarTM alapjáték
• Slaughter Tribe Nemesis Expansion
• Outlaw Tribe Nemesis Expansion
• Blade of Galadriel Story Expansion
• Desolation of Mordor Story Expansion

 

A Middle-earthTM: Shadow of WarTM Definitive Edition továbbá fejlesztések és ingyenes tartalomfrissítések egész sorát is elhozza a tartalmasabb kampánytól kezdve a post-game Epilogue részen át egészen az új kosztümökig és a mikrotranzakciók eltávolításáig, a Middle-earthTM: Shadow of WarTM megjelenése óta kiadott több száz egyéb javítás mellett, köztük:

 

• A Bolt Bezárása: A bolt és a mikrotranzakciók teljes eltávolítása.
• Frissített Post-Game: A korábban Shadow Wars néven futó, feljavított post-game Epilogue új Shelob, Witch-king és Dark Talion narrációval, valamint új Masks of the Nazgûl jutalmakkal.
• Feljavított Nemezis Rendszer: A számos javítás még mélyebbé tette a küzdelmeket és a játékossal való interakciókat, valamint új jellemvonásokkal és viselkedéssel ruházta fel az orkokat, gyakoribbá tette a legendás orkokkal való találkozást, illetve több Training Order lehetőséget nyitott meg.
• Megnövelt Szinthatár: A követők maximális szintje 80-ra, az ellenséges kapitányoké pedig 85-re nőtt nagyobb XP jutalmakkal, új Prestige képességekkel, fejlesztésekkel és sok mással.
• Felszerelés: A játékosok mostantól Mirian segítségével aktuális szintjükre emelhetik felszerelésük különböző darabjait, ékkővekkel pedig újrasorsolhatják képességeiket.
• Kosztümök: A játékosok Celebrimbor, Eltariel, Dark Eltariel, Baranor és Serka kosztümöket is magukra ölthetnek.
• Online Pit Fight és Conquest: A kereső funkcióval már konkrét játékosok hadvezéreit és erődjeit is kihívhatod a Friendly módban.
• Endless Siege: Új lehetőségként erődödet Sauron seregeinek véget nem érő hullámaival szemben is megvédheted.
• Lázadás: Elpusztíthatod a Bright Lord ellen forduló Ologokat és Urukokat.
• Photo Mode Frissítés: Örökíts meg minden harcot új szűrőkkel, keretekkel és textúrákkal.
• Nehézségi Szintek: Új Brutal és Gravewalker fokozat a legelszántabb játékosoknak.
• Statisztikák: Az új statisztika oldalon a játékosok követhetik a leölt ellenfelek, átállított orkok és árulók számát.

 

A Middle-earthTM: Shadow of WarTM ingyenes demójával a játékosok továbbá még a vásárlás előtt belekóstolhatnak Talion és Celebrimbor kalandjának folytatásába PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt.

 

A Hobbit és az A Gyűrűk Ura cselekményei között játszódó Middle-earthTM: Shadow of WarTM folytatja a Middle-earth: Shadow of Mordor elbeszélését. A játékosok egy jóval gazdagabb, személyesebb, kibővített világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, eredeti ellenfél típusokkal, még több személyiséggel és új karakterekkel, új történetekkel.


A Middle-earthTM: Shadow of WarTM Definitive Edition 2018. augusztus 31-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.08.01
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes