Get Adobe Flash player

 

Hír - A PROJECT CARS 2 MEGNYITOTTA VIRTUÁLIS GARÁZSÁT ÉS BEMUTATTA TÖBB MINT 180 KOCSIBÓL ÁLLÓ AUTÓKÍNÁLATÁT

A Slightly Mad Studios és a Bandai Namco Entertainment ma megnyitotta a Project CARS 2 virtuális garázsát és felfedte az idei év legjobban várt versenyszimulátorának legfrissebb autókínálatát, ami szeptember 22-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

A világ legismertebb márkáiból gondosan összeválogatott több mint 180 kocsijával, melyek mindegyikét profi versenyzők tesztelték és amiket maguk a gyártók is jóváhagytak, a Project CARS 2 teljesen lefedi a 9 autósport kategóriát és 29 játékbeli szériát, így a játékosok kiélvezhetik a sorozattól elvárt teljes autósport akció kínálatot. A mai hibridektől és tavalyi ikonikus versenykocsiktól kezdve a hiperkocsikon és licencelt IndyCar járgányokon át egészen a 20 GT3-ig és LMP1-ig és tovább, a Project CARS 2 élethűen modellezett, autentikus vezetési élményt nyújtó kocsik kínálatát biztosítja a szenvedélyes Project CARS rajongóknak.

 

A Project CARS 2 a versenyzés eleven megtestesülése és ez az autentikusság az autósport lelkével kezdődik - a több mint 180 kocsival, amit az alábbi linken tekinthetsz meg: http://www.projectcarsgame.com/the-cars.html?lang=en

 2017.07.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes