Get Adobe Flash player

 

Hír - A PROJECT CARS 2 ÚJ KIEGÉSZÍTŐVEL ÜNNEPLI A PORSCHE 70. ÉVFORDULÓJÁT

A Slightly Mad Studios és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe izgatottan jelenti be, hogy a Project CARS 2 második kiegészítője, a 'Porsche Legends Pack' márciustól lesz elérhető minden platformon. 


Hetven évvel az első Porsche - a Porsche 356 - 1948-as kiadása után a Project CARS 2 'Porsche Legends Pack' méltóképpen ünnepli a Porsche 70. évfordulóját.


A 'Porsche Legends Pack' a Porsche történelmének kilenc, körültekintően kiválasztott legendás kocsiját, egy FIA által hitelesített pályát, 20 festést, 9 közösségi eseményt és 5 új karrier eseményt tartalmaz a lehető legjobb Porsche élményekért.
A kilenc ikonikus Porsche kocsi között szerepel a jelenlegi GT versenykocsi a 2017-es Porsche 911 RSR, amivel ez az elit márka és képviselteti magát a Project CARS 2 elengedhetetlen GT kínálatában.


A 911 RSR további nyolc történelmileg jelentős, a márka 70 éves múltjából körültekintően kiválogatott Porsche modell kíséretében érkezik, mint például az 1972-es Porsche 917/10 a „Can-Am Killer", ami egy hasonlóan erős bestia 5 literes 12 hengeres bokszermotorjával, ami két masszív nagy dobozos turbóval párosítva sokak által a sportkocsik történetének eddigi legbrutálisabb (1200 lóerő!) kocsiját alkotja.


A 'Porsche Legends Pack' érkezése előtt a Slightly Mad Studios kiadott egy új Update 4 frissítést is, ami a Project CARS 2 PC változata esetében már elérhető, valamint hamarosan a PlayStation 4 és Xbox One verziókhoz is megérkezik.


Az Update 4 számos a jobb teljesítményt és stabilitást elősegítő javítást, egyensúlyi változtatást, UI és renderelési javításokat és átfogó AI javításokat tartalmaz. 

 

A frissítés részleteit megtalálod az alábbi oldalon: https://pcars.games/PC2Update4


A Project CARS 2 besorolása PEGI 3. A játék már országszerte kapható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.2018.02.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes