Get Adobe Flash player

 

Hír - A RESIDENT EVIL REVELATIONS LEHORGONYZOTT ÉS MA ORSZÁGSZERTE PARTRA SZÁLLT A PLAYSTATION 4 ÉS XBOX ONE KONZOLOKON

Az elismert túlélőhorror, a Resident Evil Revelations mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A narratív csavarjairól és fordulatairól ismert játék története egy televíziós sorozathoz hasonlóan bontakozik ki epizódikus formában, ahogy a rejtélyes cselekmény lassan összeáll a számos játszható karakter nézőpontján keresztül. A sorozat ezen részének főszereplője a veterán Jill Valentine és Chris Redfield, akik az állítólag elhagyatott „Queen Zenobia" óceánjáró fedélzetén nyomoznak.

 

Akik számára új a sorozat, azoknak a Resident Evil Revelations remek belépő epizód lehet, amit az idén megjelent és elismert Resident Evil 7 Biohazard mellett ugyancsak Kōshi Nakanishi rendezett, és mellyel még jobban elmerülhetnek a túlélőhorrorok világában. Ez a kiadás a játék eddigi leglátványosabb változata HD grafikával és feljavított képfrissítéssel, valamint az összes korábban kiadott letölthető tartalommal, mint feloldható bónusz.

 

A közkedvelt internetes kooperatív Raid mód ugyancsak visszatér egy áttervezett és kihívásokkal teli 'The Ghost Ship: Chaos' bővítéssel, ami a népszerű pálya újragondolt változata még erősebb fegyverekkel és fejlesztési lehetőségekkel a játékosoknak.

 

A Resident Evil Revelations mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2017.08.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes