Get Adobe Flash player

 

Hír - A RISE OF THE TOMB RAIDER BLOOD TIES FEJEZETE MOSTANTÓL VR KÉSZÜLÉKEKEN IS ÉLVEZHETŐ

A Square Enix Ltd.®, a díjnyertes Crystal Dynamics® stúdió és a Nixxes Software ma bejelentette, hogy a kritikusok által elismert Rise of the Tomb Raider® „Blood Ties" fejezete mostantól HTC Vive és Oculus Rift készülékekkel is kompatibilis.

 

A HTC Vive és Oculus Rift tulajdonosok első alkalommal élhetik át a „Blood Ties" történetének izgalmait a virtuális valóságban, ahogy felfedik a Croft Birtok titkait. Mikor nagybátyja versenybe száll a Birtok tulajdonjogáért, Laranak az épület mélyére kell ásnia, hogy felfedje rejtélyeit és bebizonyítja, ő a jogos örökös, vagy örökre elveszíti szülőhelyét és apja titkait. Fedezd fel Lara gyerekkori otthonát egy több mint egy órás új kalandban, és rántsd le a leplet a Croft család titkairól, amik örökre megváltoztatják majd Lara életét!

 

A Season Pass tulajdonosok számára a VR tartalom ingyenes elérhető, ahogy a 20 Year Celebration kiadás összes tartalma is, köztük: kooperatív Endurance mód, a kampány „Extreme Survivor" nehézségi fokozata, a 20 Year Celebration kiadás kosztümjei és fegyverei, az öt klasszikus Lara kosztüm, valamint minden korábban kiadott letölthető tartalom, mint a Baba Yaga: The Temple of the Witch, Cold Darkness Awakened, 12 kosztüm, 7 fegyver és rengeteg felfedező kártya csomag.

 

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration több, mint 100 díjával és jelölésével az új generációs konzolok egyik legjobban értékelt játéka. Ahogy első kalandjára indul Szibéria legkegyetlenebb vidékein a halhatatlanság titka után kutatva, Lara Croft több lesz egyszerű túlélőnél.2017.12.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes