Get Adobe Flash player

 

Hír - A SEGA ÉS AZ ATLUS BEJELENTETTE E3 2018 FELHOZATALÁT ÉS SHOW FLOOR AKTIVITÁSAIT

A SEGA® és az ATLUS ma bejelentette felhozatalát és show floor aktivitásait az E3 2018-ra, melynek keretében a legkülönbözőbb játékok széles kínálatába kóstolhatnak majd bele a látogatók a Nyugati Csarnok #5222 számú standjánál.

 

Nézd meg első alkalommal mozgásban a stratégiai Total War sorozat következő történelmi fejezetét a Total WarTM: THREE KINGDOMS-t a Creative AssemblyTM által tartott játékmenet prezentációkon. Az ősi Kína szépsége és művészeti stílusa inspirálta Total War: THREE KINGDOMS életre kelti ennek a lenyűgöző korszaknak a hőseit, ahogy Kína egyetlen zászló alatt való egyesítéséért küzdenek.

 

A Show Flooron kipróbálható játékok:
A SEGA egy tucat címet hoz el az idei showra, melyek közül néhány demó első alkalommal lesz játszható nyugaton még globális megjelenése előtt, köztük két június 7-én bejelentésre kerülő ATLUS cím, de a felhozatalban megtalálható például az olajfestmény stílusú stratégiai Valkyriai ChroniclesTM 4 is. Látogass el a SEGA standjához és kövesd figyelemmel a Föderáció E Szakaszának kalandjait a Birodalom elleni harcban, akiknek csontig hatoló fagyon, ellenséges katonák egész során, és a Valkyria emberfeletti erején kell átküzdeniük magukat minden eddiginél nagyobb térképeken. Az E3 látogatóinak lehetősége lesz kipróbálni a játék kezdőpályáját.

 

Már egy egész éve, hogy Kazuma Kiryu elhagyta a japán alvilágot a YakuzaTM Kiwami keretében, de hamarosan újra csúcsformában tér vissza a YakuzaTM Kiwami 2-ben, a sorozat legkedveltebb epizódjának az új Dragon Engine motorral teljesen újradolgozott, full HD változatában PlayStation 4-en. A játékban olyan mini-játékok térnek vissza, mint a kabaré, a klán kreátor és a Virtual-OnTM eredeti árkád kiadása, így Kazuma Kiryu számos különböző módon töltheti majd el szabadidejét, mikor épp nem riválisa, Kansai Sárkánya, Ryuji Goda ellen küzd.

 

A Shining ResonanceTM Refrain formájában egy évtizedes kihagyás után végre visszatér nyugatra a Shining sorozat, melynek demója szintén játszható lesz a show flooron, de a kapunyitástól ez demó mindenki számára elérhető lesz, így a rajongóknak otthonuk kényelmében is lehetőségük lesz kipróbálni. A korábban Japán-exkluzív Shining Resonance Refrain egy Tony Taka tervezte karaktereket felvonultató akció-szerepjáték, melynek nyugati kiadása tartalmazni fogja a játékhoz megjelent összes kiegészítőt, valamint egy új „Refrain" módot, ami minden eddiginél több karaktert tesz elérhetővé.

 

Sonic is beszáguld az E3-ra eddig sosem látott részletekkel a nemrég bejelentett Team Sonic RacingTM-ről! A díjnyertes Sumo Digital közreműködésével készülő Team Sonic Racing egyesíti az árkád és pörgős kompetitív versenyzős címek legjobb elemeit, melyekhez hozzáadja a Sonic univerzum nosztalgikus karaktereit és helyszíneit. Az E3 látogatók az elsők között ugorhatnak a volán mögé Sonic, Tails és más közönség kedvenc karakterekkel az izgalmas egy- és többjátékos módokban. Ne felejts el vetni egy pillantást a standnál kiállított, limitált kiadású PUMA X SEGA RS-0 Sonic és Dr. Eggman cipőkre se!

 

„Az 5. évhez közeledve, hogy az ATLUS a SEGA család tagja lett, örülünk, hogy végre közös standdal lehetünk jelen az év egyik legfontosabb videojátékos eseményén" mondta John Clark, a SEGA Europe ügyvezető alelnöke. „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a Total War sorozat első romantikus történelemszemléletű epizódját a Team Sonic Racing oldalán ugyanazon a standon, mint a legjobban várt japán címek nyugati kiadásai. Az idei SEGA/ATLUS standnál garantáltan talál magának valamit minden ízlésű játékos."

 

„Az elmúlt évben rengeteg visszajelzést kaptunk a rajongóktól a Yakuza sorozat nyugati kiadásával kapcsolatban, és a Valkyria Chronicles rajongók hangját is tisztán hallottuk. A SEGA tulajdonában lévő rengeteg IP részeként örömmel hozzuk el nekik a Yakuza Kimawi 2-t és a Valkyria Chronicles 4-t a rendezvényen" - mondta Naoto Hiraoka, az ATLUS U.S.A. elnöke és CEO-ja, valamint a SEGA of America Inc. Publishing alelnöke. „Ez az E3 fontos pillanat az ATLUS számára is, ami ötödik közös évéhez közeledik a SEGA-val, melynek részeként hamarosan nagy bejelentéssel készülünk a nyugati játékosok számára."

 

Stream, nyereményjátékok és teljesen új Catherine: Full body előzetes
Ha nem tudsz eljönni a rendezvényre akkor se csüggedj, hiszen elhozzuk a showt otthonodba! A SEGA Twitch, YouTube és Facebook felületein végig közvetíteni fogja az E3 eseményeit exkluzív tartalmakkal és interjúkkal játékai producereivel. Persze a látogatóknak is készülnek pár meglepetéssel standjuknál néhány SEGA és ATLUS témájú nyereményjáték formájában, köztük Team Sonic Racing, Yakuza Kiwami 2 és Valkyria Chronicles 4 relikviákkal. Az E3 közvetítésekkel és nyereményjátékokkal kapcsolatos további részletekért kövesd csatornáikat.

 

Végül, de nem utolsó sorban az ATLUS végre egy új előzetes részeként új részleteket fed fel Catherine: Full Body-ról a show flooron. Ez a lebilincselő, felnőtt romantikán alapuló akció-kaland puzzle a Persona sorozat alkotóinak játéka. Ebben az újrakiadásban egy új szerelmi szál is feltűnik „Rin" személyében egy teljesen különálló történettel és elemekkel, valamint további puzzle tartalmakkal. Vincent szerelmi élete még sosem volt ilyen bonyolult és drámai!2018.06.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes