Get Adobe Flash player

 

Hír - A SHADOW OF THE TOMB RAIDER FEJLESZTÉSÉVEL FOLYTATÓDIK A SQUARE ENIX ÉS AZ NVIDIA KOLLABORÁCIÓJA

A Square Enix®, Eidos®-Montréal és Crystal Dynamics® bejelentette, hogy az NVIDIA-val együttműködve fejlesztik a kritikusok által elismert, díjnyertes Tomb Raider® sorozat következő része, a Shadow of the Tomb RaiderTM PC-s verzióját.

 

Az NVIDIA gaming és PC-s fejlesztői tapasztalataival segít a platform egyedi lehetőségeit kihasználva megalkotni a lehető legjobb Shadow of the Tomb Raider élményt, ezzel folytatva a sorozat előző része, a Rise of the Tomb Raider alkalmával kezdődött együttműködés. Az NVIDIA munkatársai segítenek továbbá, hogy a játék teljes mértékben kihasználja az NVIDIA® GeForce® GTX 10 videókártya sorozat képességeit világszerte.

 

Annak érdekében, hogy Lara Croft eredettörténetének drámai lezárása a lehető legrészletesebb formát kapja, a Crystal Dynamics és az Eidos-Montréal a tehetséges Nixxes Software csapatát is felkérte a Shadow of the Tomb Raider PC-s változatának fejlesztéséhez.

 

A Tomb Raider sorozat veteránjaiként a Nixxes Software fogja vezetni Lara Croft meghatározó kalandjának fejlesztését a PC játékosoknak világszerte. A stúdió rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és korábban olyan Square Enix sikercímeken dolgozott, mint a Tomb Raider: Definitive Edition, a Rise of the Tomb Raider, a Deus Ex: Mankind Divided és sok más.

 

A Shadow of the Tomb Raider keretében Laranak egy halálos dzsungelben kell túlélnie a félelmetes sírkamrák tartogatta kihívásokat, és kitartani még a legsötétebb órában is. Ahogy Lara versenyt fut az idővel, hogy megmentse a világot a Maja apokalipszistől, azzá a Tomb Raiderré válik, akivé elrendeltetett.

 

Emellett a kritikusok által elismert 2013-as Tomb Raider reboot és a díjnyertes Rise of the Tomb Raider sztárja, Camilla Luddington káprázatos alakításával újra visszatér, mint Lara Croft a Shadow of the Tomb Raider-ben.

 

Az Eidos-Montréal veterán Tomb Raider fejlesztői és a Crystal Dynamics gondozásában készülő Shadow of the Tomb Raider 2018. szeptember 14-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2018.05.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes