Get Adobe Flash player

 

Hír - A SHENMUE I & II ÚJGENERÁCIÓS KONZOLOKRA LÁTOGAT

A SEGA® Europe Ltd. örömmel jelenti be, hogy az úttörő, epikus sorozat, a ShenmueTM I & II az újgenerációs konzolokra is megérkezik. Készülj fel egy lenyűgöző utazásra Japán és Hong Kong élethűen újraalkotott helyszínein át, egy bosszú és titkok övezte időtlen történeten keresztül a Shenmue I & II keretében, ami 2018-ban jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra.

 

 

Eredeti megjelenése óta a Shenmue I & II rendkívül szenvedélyes rajongótábort épített ki, és a mai napig az egyik legjobb videójáték sorozatként tartják számon. Ez a forradalmi mestermű Ryo Hazuki lebilincselő bosszúhadjáratát mutatja be, akinek célja megtorolni apja halálát és felfedni a rejtélyes ereklye, a Dragon Mirror titkait.

 

A Shenmue I & II eredeti és a modern játékokat meghatározó funkciókkal kel újra életre, köztük látványos jujitsu küzdelmekkel, nyomozással, RPG elemekkel, valamint felejthetetlen minijátékaival. A Shenmue I & II egy bámulatos nyílt világban játszódik, ami a váltakozó napszakoknak és időjárásnak, valamint a mindennapi rutinjaikat végző civileknek köszönhetően rendkívül élethűnek hat.

 

Ez az időtlen klasszikus eddigi legteljesebb változata, ami tökéletes Shenmue élményt fog nyújtani a rajongóknak és az új játékosoknak egyaránt. Az újrakiadás hű marad az eredeti változathoz, de emellett olyan modern lehetőségeket is tartalmaz, mint az állítható felbontás, a klasszikus és modern irányítás, a feljavított felhasználói felület, valamint az eredeti japán vagy angol szinkron.

 

A Shenmue I & II 2018-ban jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2018.04.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes