Get Adobe Flash player

 

Hír - A SOROZATTÓL MEGSZOKOTT PÖRGŐS AKCIÓVAL ÉRKEZIK MEG JÖVŐRE A DEVIL MAY CRY 5

A világszerte vezető videojáték fejlesztő és kiadó Capcom ma a Microsoft E3 2018 Media Briefing keretében bemutatta az ikonikus, 16 millió eladott példánnyal büszkélkedő Devil May Cry® sorozat új részét, a 2019 tavaszán Xbox One-ra és PlayStation 4-re megjelenő Devil May Cry 5®-ot.

 

 

A pörgős akciójáról és túlvilági karaktereiről ismert Devil May Cry 2001-es megjelenése óta globális sikersorozattá nőtte ki magát. A széria főhőse Dante a démonvadász, aki egyben a Legendás Sötét Lovag néven ismert démon, Sparda és az ember Eva fia. A Devil May Cry részekben ezen természetfeletti család drámáján keresztül kísérhették figyelemmel a játékosok jó és rossz örök harcát, ahogy Sparda fia Dante bosszúra szomjazva küzd romlott testvére és meggyilkolt anyja nevében.

 

Most, 14 évvel az utolsó epizód, a Devil My Cry 4® után Hideaki Itsuno rendező és a sorozat eredeti fejlesztőcsapatának főbb tagjai újra összegyűltek, hogy elhozzák Sparda fiai történetének lezárását.

 

Évek teltek el azóta, hogy a pokol seregei megvetették a lábukat világunkban, de most egy újabb démoni invázió vette kezdetét. A „démon fa" magvai gyökeret vertek Red Grave City utcáin. Ez a pokoli megszállás felkelti Dante szövetségese, a fiatal démonvadász, Nero figyelmét, akinek ezúttal azonban ereje nagy részének forrása, démoni karja nélkül kell harcba szállnia. Nero Red Grave City felé indul „Devil My Cry" névre keresztelt lakóautójában partnere, Nico oldalán, miközben a kezdeten mereng. Démoni karjának elvesztése, a démoni invázió és Dante rejtélyes eltűnése. Ideje ezt egyszer, s mindenkorra lezárni.

 

A Capcom saját fejlesztésű RE Engine motorja teljesen új magasságokba emeli a Devil May Cry 5 grafikáját, fotórealisztikus karaktereit, valamint lélegzetelállító fény és környezeti effektjeit. A Devil May Cry 5-ben a játékosok három különböző és merőben eltérő harcstílusú démonvadásszal tisztíthatják meg a démonoktól nyüzsgő Red Grave CIty utcáit, valamint vívhatnak adrenalinfűtötte harcokat hatalmas főellenfelekkel a rombolható pályákon.

 

A Devil May Cry 5 2019 tavaszán jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

 2018.06.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes