Get Adobe Flash player

 

Hír - A TOTAL WAR: THREE KINGDOMS MÁRCIUSBAN HOZZA EL KÍNA TÖRTÉNELMÉNEK LEGNAGYOBB ÜTKÖZETEIT

A SEGA® Europe Ltd. és a Creative AssemblyTM ma bejelentette, hogy a díjnyertes stratégiai Total War sorozat következő történelmi epizódja, a Total War: THREE KINGDOMS 2019. március 7-én fog megjelenni PC-re.

 

A Kína történelmét a széria történetében először bemutató játék egy különleges, Limitált Kiadásban lesz kapható, ami a játék mellett tartalmazni fog egy kétoldalas posztert, egyik felén a kampánytérképpel, a másikon pedig a játékban irányítható hadvezérekkel - mindezt egy rendkívül igényes, autentikus kalligráfia papírból készült, vízfesték és tinta hatásokkal ellátott csomagolásban.

 

 

Rendeld elő már ma Total War: THREE KINGDOMS példányodat, nehogy lemaradj a Yellow Turban Rebellion Warlord Pack-ról! Ez a csomag három hadvezérrel bővíti a kampányt, akikkel banditákból, fanatikusokból és közemberekből álló seregek élén indulhatsz harcba, hogy megdöntsd a korrupt Han-dinasztia uralmát és új jövőt kovácsolj Kínai polgárainak. A DLC emellett három hősosztályt - Scholar, Healer, Veteran -, új képességeket, valamint fegyvereket és páncélzatokat is tartalmaz.

 

Nézd meg az előrendelői DLC-ről készült új előzetest:

 

 

A Total War: THREE KINGDOMS 2019. március 7-én jelenik meg PC-re.

 2018.09.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes