Get Adobe Flash player

 

Hír - A UBISOFT BEMUTATJA A FAR CRY 5 SZEZONBÉRLET RÉSZLETEIT

A mai nap folyamán a Ubisoft bejelentette a Far Cry® 5 szezonbérlet tartalmát, amely elérhető a Far Cry 5 Gold Edition részeként, vagy külön PlayStation®4-en, Xbox One-on és PC-n.

 

A Far Cry 5 március 27-I megjelenését követően a szezonbérlet további élményeket kínál egyedi Far Cry-os csavarral, új kalandokra invitálva a játékosokat három teljesen új környezetben.

 

• Hours of Darkness: A játékosok visszautaznak az időben, egyenesen Vietnámba, felvéve a harcot a vietkong katonákkal.
• Dead Living Zombies: A játékosok zombik hordáival néznek szembe több b-filmes helyszínen.
• Lost on Mars: A játékosok hátrahagyják a Földet, és felveszik a harcot a Mars pókszabásúival.

 

Ezen felül a Far Cry 5 szezonbérlet tulajdonosai megkapják egy másik díjnyertes Far Cry-széria egyszemélyes tartalmát a Far Cry® 3 Classic Edition révén, amely a szezonbérlet tulajdonosai számára négy héttel korábban válik elérhetővé, mielőtt önállóan is megvásárolhatóvá válik 2018 nyarán, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. A Far Cry 3® Classic Edition lehetővé teszi a rajongóknak és az új játékosoknak Rook szigetének felfedezését, és a franchise történetének egyik leghírhedtebb gonosztevőjének, Vaas-nak a megismerését, akit Michael Mando hangja kelt életre. Jason Brody-ként a játékosoknak fel kell fedezniük egy trópusi szigetet, megpróbálva megmenteni fogságba ejtett barátaikat. A szezonbérletet megvásárló PC játkosok a Far Cry® 3 teljes változatát kapják meg.

 

A Far Cry 3® Classic Edition bejelentő trailere magyar felirattal megtekinthető a Ubisoft Magyarország csatornáján: 

 

 

A Far Cry 5 kiadása utáni további tartalmak, illetve a három kaland, valamint a térképszerkesztő részletei később kerülnek bemutatásra.

 

A franchise történetében először Amerikában játszódó epizód, a Far Cry 5 sosem látott szabadságú játékteret nyújt a Montana állambeli, fiktív Hope megye helyettes seriffjeként. A játékosok egy olyan világban találják majd magukat, ahol a főszereplő érkezése felgyorsítja egy világvége szekta terveit, akik az egész megyét uralmuk alá akarják hajtani. A világtól elzárva a játékosoknak Hope megye lakosaival szövetkezve kell létrehozniuk az ellenállást, és legyőzniük a Project at Eden's Gate szektát.

 

A Far Cry 5 2018. március 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2018.02.02
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes