Get Adobe Flash player

 

Hír - A UBISOFT ÜDVÖZÖL MINDENKIT A SKULL & BONES FEDÉLZETÉN

A Ubisoft® ma az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bemutatta a Hunting Grounds területet és az új PvPvE (Player-versus-Player-versus-Enviroment) tartalmakat a hatalmas Indiai-óceánon játszódó Skull & Bones internetes hajós játékához, mely 2019-ben jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

 

A Hunting Grounds egy megosztott PvPvE világba helyezi a játékosokat, ahol egyedül, vagy akár egy kalózbanda tagjaként is szelhetik a habokat, miközben lecsapnak a gazdag kereskedelmi útvonalakra, nagyhatalmú birodalmakkal és rivális kalózokkal ütköznek meg, valamint megpróbálják túlélni a szeszélyes óceán veszélyeit. Az új Hunting Grounds a 2017-es E3 alkalmával felfedett Disputed Waters többjátékos mód, valamint a Deadly Encounters oldalán lesz elérhető. A Disputed Wars PvP (Player-versus-Player) módban a játékosok két 5 fős csapatot alkotva küzdhetnek a kincsekért, süllyeszthetik el ellenfeleiket, majd szökhetnek meg a kalózvadászok elől.

 

Kalandozásuk során a játékosok egyedi és halálos hadihajókra tehetnek szert, melyek más-más szerepet töltenek be a játékos egyedi harcstílusától függően. Az új fegyverekkel és legénységgel végtelen számú lehetőség áll a játékosok előtt hajójuk képességeinek megváltoztatására, de emellett olyan külsőségeket is módosíthatnak, mint kapitány avatárjuk, orrszobruk, vitorlájuk, sisakjuk, jelképük, színüket és sok más, a tökéletes hajó megépítéséhez.

 

Az izgatott játékosok már ma regisztrálhatnak, hogy lehetőséget kapjanak a Skull & Bones megjelenés előtti bétáján való részvételre a http://www.skullandbonesgame.com/register oldalon, és visszajelzésükkel segítsék a fejlesztőcsapatot a lehető legélvezetesebb kalóz élmény megalkotásában.

 

A Ubisoft Singapure* fejlesztésében készülő Skull & Bones a kalózok aranykorába repíti a játékosokat, ahol behajózhatják a kincsekkel teli, hatalmas Indiai-óceánt. Kalandozásuk során a játékosok a tengerek legrettegettebb kalózaivá válhatnak, számos eltérő képességű és felszereltségű hajóra tehetnek szert, melyekkel aztán elsüllyeszthetnek minden útjukba kerülő ellenfelet. Ahhoz, hogy túléljenek ebben a kegyetlen világban, a játékosoknak el kell sajátítaniuk a hajózás és a tengeri ütközetek minden trükkjét, miközben erős szövetségesekre tesznek szert.

 

A Skull & Bones 2019-ben jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

*A közreműködő Ubisoft stúdiók a Blue Byte, Chengdu, Philippines és Sofia.2018.06.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes