Get Adobe Flash player

 

Hír - A UBISOFT FELFEDTE A THE CREW 2 POST-LAUNCH TERVEIT

A Ubisoft ma bejelentette hamarosan megjelenő nyílt világú versenyzős címe, a The Crew 2® post-launch terveit. A játék 2018. június 29-i PlayStation 4, Xbox One és PC megjelenése csupán az autósport utazás kezdete, a fejlesztők ugyanis rendszeres frissítések formájában számos új tartalommal készülnek a játék bővítésére és támogatására. A Ubisoft felfedte továbbá a The Crew 2 Season Pass tartalmait is, ami a The Crew 2 Gold Edition részeként lesz megvásárolható.

 

 

A The Crew 2 három havonta jelentős frissítéseket fog kapni, melyek nem csak a játékélményt fogják fokozni, de új járműkategóriákkal, módokkal és funkciókkal is bővítik majd a játékot. Az első ilyen frissítés 2018. szeptemberétől lesz elérhető Gator Rush címen, amivel a játékosok trópusi koktéljukat élvezve pattoghatnak bármilyen terepen az új egzotikus kategória, a Hovercraft trükkjeit elsajátítva. Ezzel az ingyenes frissítéssel továbbá öt teljesen új jármű érkezik a játékba, valamint bemutatja a játékosok által begyűjthető, teljesítményjavító alkatrészek új „Legendary" ritkasági szintjét.

 

A jövőben még több izgalmas új jármű és funkció érkezik a játékhoz, köztük egy új PvP mód a decemberben érkező második frissítés részeként.

 

„A folyamatos bővítés és újítás mindig is a sorozattal kapcsolatos víziónk alapja volt" mondta Sofiane Brahimi, Live Content Manager. „A játékosok számára ez azt jelenti, hogy mindig találnak majd új aktivitásokat és felfedeznivalókat - vagy épp már bejárt helyszíneket fedezhetnek fel teljesen új módon."

 

A teljes The Crew 2 élményre vágyó játékosok az alábbi tartalmaknak nézhetnek elébe a Season Pass részeként:

 

• Három exkluzív jármű az első naptól: a Porsche 911 TURBO 3.6, a SUPERMARINE SPITFIRE MK IX és az ICE Marine BLADERUNNER 35.
• Hét napos korai hozzáférés a havi rendszerességgel érkező, összesen 22 járműhöz.
• Egy exkluzív ház helyszín és két exkluzív kosztüm.
• 20%-os VIP kedvezmény a játékbeli boltban.

 

A The Crew 2 Season Pass további részleteiért látogass el a www.thecrewgame.com/seasonpass oldalra.

 

A francia székhelyű (Lyon) Ubisoft Ivory Tower* gondozásában készülő The Crew 2-ben a játékosok átélhetik az amerikai autósport szellemét és izgalmait egy teljesen áttervezett Amerikában. A The Crew 2 világában a versenyzés és a nyílt világok szerelmesei a fizika határait feszegetve tehetik próbára vezetési képességeiket egyedül, vagy akár barátokkal a folyamatos száguláds és felfedezés közepette. A versenyzőknek lehetőségük lesz parttól partig felfedezni Amerikát a legnagyobb autósport bajnok címért küzdve számos egzotikus kocsival, motorral, hajóval és repülővel gazdagítva gyűjteményüket, valamint uralva a The Crew 2 világát földön, vízen és levegőben egyaránt. A négy különböző motorsport család - street racing, off-road, pro racing, freestyle - rengeteg kihívást és inspirációt tartogat a játékosok számára, akik járművek széles kínálatával szállhatnak versenybe.


A The Crew 2 2018. június 29-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re2018.06.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes