Get Adobe Flash player

 

Hír - A UBISOFT FELFEDTE AZ ASSASSIN’S CREED ODYSSEY MEGJELENÉS UTÁNI TARTALMAIT

A Ubisoft bemutatta az Assassin's Creed® Odyssey 2018. október 5-i megjelenését követő bővítéseinek ütemtervét, valamint a Szezonbérlet részleteit, ami két nagy epizódikus narratív kaland mellett tartalmazni fogja az Assassin's Creed III Remasteredet is. Emellett a játék minden Assassin's Creed® Odyssey játékos számára ingyenesen elérhető kiegészítéseket is kapni fog, mint például a történet vezérelt és epizódikus The Lost Tales of Greece, valamint a napi és heti játékbeli események.

 

 

Az Assassin's Creed® Odyssey a sorozat eddigi egyik legnagyobb és legambiciózusabb élő ütemtervével, minden eddiginél több sztoritartalmat biztosít a játékosoknak új, epizódikus formában, a Szezonbérlet két kiegészítőjének részeként. A játékosoknak lehetősége lesz rögtön elmerülni az új epizódokban, de akár kivárhatják az összes megjelenését is, hogy egyetlen összefüggő kalandként éljék át a történetüket.

 

Az Assassin's Creed® Odyssey Szezonbérlet tartalma:

 

• Story Arc I - Legacy of the First Blade: Az epizódikus kaland bemutatja a játékosoknak az ikonikus rejtett penge első használóját, aki megváltoztatta a történelmet. Ebben a kiegészítőben a játékosok többet megtudhatnak az Asszasszinok eredetéről és arról, miért döntöttek úgy, hogy az árnyak mögül küzdenek. Az első kiegészítő epizódjai 2018 decemberétől kezdve körülbelül hathetente fognak megjelenni.

 

• Story Arc II - The Fate of Atlantis: A második fejezetben a játékosok isteni teremtményekkel nézhetnek szembe, miközben felfedik a legendás elsüllyedt város titkait. A váratlan fordulatokkal és csavarokkal teli történet során továbbá közelebbről megismerhetik a görög mitológiát és az Első Civilizációt. A második kiegészítő epizódjai 2019 tavaszától kezdve körülbelül hathetente fognak megjelenni.

 

• Assassin's Creed III Remastered: Lobbantsd lángra az Amerikai Függetlenségi Háború szikráját Connor, a mester asszasszin szerepében, a gyönyörű és kegyetlen 18. századi Amerikában. Ahogy a véres forradalom napja egyre közeledik, a klánodat egy nagyhatalmú csoport fenyegeti, aki le akarja verni az Amerikai Függetlenségi Háborút, és átvenni az uralmat a tizenhárom kolónia felett. A falud pusztulását látva arra az elhatározásra jutsz, hogy életedet a szabadság kiharcolásának szenteled, ennek eléréséhez pedig egy évtizedig tartó küldetésre indulsz. Az Assassin's Creed III Remastered 2019 márciusában fog megjelenni és az alábbiakat is tartalmazza:


o A játékhoz megjelent összes DLC: Benedict Arnold Missions, Hidden Secrets Pack és Tyranny of King George
o Assassin's Creed Liberation Remastered

 

A Remastered kiadás 4K és HDR támogatást is tartalmazni fog PlayStation 4 Pro, Xbox One X és PC platformokon, a magasabb felbontás, új grafikai motor és számos egyéb fejlesztés mellett, de a játék mechanikái és ergonómiája ugyancsak frissítve lesz. Az Assassin's Creed III Remastered az Assassin's Creed® Odyssey Szezonbérlet részeként, vagy külön is megvásárolható lesz.

 

A Szezonbérlet az Assassin's Creed® Odyssey Gold Edition kiadásának részeként, vagy külön is megvásárolható.

 

A Szezonbérlet tartalmai mellett a megjelenését követően az Assassin's Creed® Odyssey minden játékos számára ingyenes kiegészítéseket is kapni fog, köztük:

 

• The Lost Tales of Greece: Ingyenes epizódikus küldetéssorozatok, melyek a kiegészítők epizódjainak megjelenése között válnak elérhetővé, folyamatosan új történeteket és felfedeznivalókat biztosítva a játékosoknak. A küldetések során találkozhatsz az Assassin's Creed® Odyssey világának új és már ismerős karaktereivel egyaránt.

 

• Rendszeres játékbeli események: Minden héten egy új epikus hajó vagy zsoldos fog megjelenni, új kihívást biztosítva a játékosoknak. A napi és heti megbízatásokkal a játékosok egész Görögország-szerte teljesíthetnek új küldetéseket.

 

• Sok egyéb frissítés, köztük legyőzésre váró új óriások, mitikus lények és a New Game Plus mód nyújt állandó kihívást a játékosoknak, valamint lehetőséget, hogy döntéseikkel alakítsák történetüket.

 

Az Assassin's Creed® Odyssey fejlesztőcsapata rendkívül elhivatott a játék folyamatos támogatása és játékélményének javítása iránt, így a megjelenést követően további, egyelőre nem bejelentett tartalmakkal fogják bővíteni.

 

Az Assassin's Creed® Odyssey 2018. október 5-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2018.09.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes