Get Adobe Flash player

 

Hír - A UBISOFT WASHINGTON D.C. UTCÁIRA VEZÉNYLI A TOM CLANCY’S THE DIVISION 2 ÜGYNÖKEIT

A Ubisoft® az Electronic Entertainment Expo (E3) keretében bejelentette a kritikusok által elismert, nagysikerű sorozat következő fejezetét, a Tom Clancy's The Division® 2-t. A Snowdrop Engine továbbfejlesztett változatán futó játék 2019. március 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, de a bétára már most regisztrálhatnak a játékosok a http://thedivisiongame.com/beta oldalon.

 

A bejelentés alkalmából kiadott új előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A bejelentés alkalmából kiadott játékmenet előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

Hét hónap telt el a New York városát ért halálos vírustámadás óta, a Tom Clancy's The Division® 2-ban pedig tovább nő a tét, a játékosoknak ugyanis ezúttal az összeomlás szélén álló Washington D.C. teljesen hű másának utcáin kell visszaállítaniuk és megóvniuk a rendet. A vírus, viharok, árvizek és az ezeket követő káosz alaposan átalakította a város látképét. A játékosoknak lehetőségük lesz bejárni ennek a dinamikus nyílt világnak a változatos területeit és megismerni közösségeit a víz borította utcáktól a történelmi nevezetességekig. Veterán Divison ügynökökként a játékosok jelentik a emberiség utolsó védvonalát a társadalom teljes széthullása előtt, ahogy igyekeznek visszaszorítani a város feletti uralomért küzdő ellenséges frakciókat. Ha Washington D.C. elesik, az egész nemzet elesik.

 

A Massive Entertainment vezetésével és hét további stúdió közreműködésével* készülő Tom Clancy's The Division® 2 elhozza a sorozat első része által megalapozott, nyílt világú lövöldözős szerepjátékok következő fejezetét. A tökéletes stratégiai szabadságot biztosító „endgame az első" mentalitással készülő Tom Clancy's The Division® 2 a The Division közösség több mint két éven át figyelt visszajelzéseinek eredményeként még tartalmasabb és mélyebb játékélményt fog nyújtani.

 

A Tom Clancy's The Division® 2 fő kampánya az első naptól egy robosztus, új kihívásokkal és narratív csavarokkal teli endgame tartalomban fog végződni, mely garantáltan szórakoztató élményt nyújt majd minden típusú játékosnak. A 30-as szint elérését követően a játékosoknak lehetőségük lesz olyan szakosodások közül választani, mint a romboló, a mesterlövész és a túlélő. A szakosodás egy rugalmas és sokoldalú karakterfejlődési rendszer, mellyel a játékosok új képességekkel, modokkal, egyedi adottságokkal és teljesen új jellegzetes fegyverekkel növelhetik karakterük hatékonyságát és finomhangolhatják arzenálját. Ugyancsak az első naptól PvP tevékenységek egész sora, skálázható World Tier szintek és teljesen újrabalanszolt Dark Zone élmény várja a játékosokat. A Tom Clancy's The Division® 2 keretében továbbá a sorozat másik elsőjeként bemutatkoznak a 8 fős raid küldetések, melyek még a legedzettebb ügynökök csapatmunkáját is próbára teszik majd.

 

Az alapoktól hosszútávra tervezett Tom Clancy's The Division® 2 megjelenést követően is bővülni fog újabb kihívásokat és innovatív lehetőségeket kínáló rendszeres frissítésekkel. Ezen felül a játékosok történet vezérelt küldetésekre, térkép kiterjesztésekre és új funkciókra is számíthatnak egy egész éven keresztül. Egy opcionális prémium bérlettel továbbá egy évnyi exkluzív és prémium tartalomhoz is hozzáférést szerezhetnek, melynek részleteit egy későbbi időpontban fogunk részletezni.

 

A Tom Clancy's The Division® 2 2019. március 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. 

 

*A közreműködő stúdiók a Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Leamington, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Bucharest és Ubisoft Sofia.

 2018.06.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes