Get Adobe Flash player

 

Hír - A WWE 2K18 BEMUTATJA - KURT ANGLE „SURVIVOR”

Nézd meg a WWE 2K18 tegnap esti Raw keretében bemutatkozott SURVIVOR előzetesét, aminek főszereplője az olimpikon, WWE Dicsőség Csarnokának tagja és a Raw vezérigazgatója, Kurt Angle, aki a játék előrendelői karaktere lesz.

 

A SURVIVAL a borítót felfedő előzetes - VANDAL - cselekményét követi, amiben a WWE 2K18 borítójának szupersztárja, Seth Rollins a történelmet sárba tiporva felgyújtja a WWE Archívumot. Az előzetesben feltűnik egy csuklyás alak a még füstölgő Archívum előtt, aki a törmelék és elpusztított WWE relikviák között sétálva felfedez egy pár csizmát, amit hajdanán Kurt Angle hordott. A csuklyás alak felemeli a fejét és felfedi személyét, ami nem más, mint maga Angle - és igencsak mérges!

 

Seth Rollins nem tudta leteríteni Kurt Angle-t, aki több mint tíz év óta először - a WWE 2K18-ban - visszatér a virtuális ringbe, hogy megvédje saját és a többi WWE Legenda és Dicsőség Csarnok tag örökségét.

 

 

A legjobban a két évtizeden átívelő ringbeli teljesítményéről és az 1996-os Nyári Olimpia Játékok során szabadfogású birkózásban szerzett aranyérméről ismert Angle a WWE 2K18-ban két játszható karakterként fog megjelenni, karrierje két mérföldkövét képviselve: WWE „American Hero" és ECW® „Wrestling Machine" szerepében.

 

HA LEMARADTÁL VOLNA RÓLA: a 2K tegnap bejelentette, hogy idén ősszel Nintendo Switch-re is megjelenik a WWE 2K18! Ez lesz öt éve az első alkalom, hogy egy WWE videojáték Nintendo platformra is megjelenik.
A játék várva várt Nintendo Switch debütálásának megünneplésére a WWE 2K18 borítójának szupersztárja, Seth Rollins egy különleges videó keretében jelentette be a sorozat visszatérését a Nintendo platformokra.

 

 

További részletek az alábbi linken tekinthetők meg: https://wwe.2k.com/news/entries/wwe-2k18-coming-to-nintendo-switch

 

A Yuke Visual Concepts, egy 2K stúdióval közösen fejlesztett WWE 2K18 egyelőre nem kapott PEGI besorolást. A WWE 2K18 várhatóan 2017. október 17-én jelenik meg világszerte PlayStation 4 és Xbox One platformokra, valamint ősszel Nintendo Switch-re.

 2017.07.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes