Get Adobe Flash player

 

Hír - AQUITÁNIAI ELEONÓRA KÉT NÉP FÖLÖTT IS URALKODHAT A SID MEIER'S CIVILIZATION VI: GATHERING STORM KERETÉBEN

A 2K és a Firaxis Games ma bejelentette a Civilization sorozat első, két különböző civilizáció vezetésére is képes vezérét, Aquitániai Eleonórát, aki Franciaország és Anglia élén fog színre lépni kritikusok által elismert, díjnyertes Sid Meier's Civilization® VI második kiegészítője, a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm keretében, ami 2019. február 14-én érkezik meg PC-re.

 

 

Eleonóra, Aquitánia hercegnője 1137-1152 között Franciaország, majd 1154-1189 között Anglia királynője volt. Fiatalon örökölt hatalmas földterületei nem csak a középkor egyik legmeghatározóbb alakjává tették, de egyúttal kora egyik legáhítottabb feleségjelöltjévé is.

 

Ő volt az uralkodó a második keresztes hadjárat idején és neki tulajdonítják a királyi udvar lovagi szertartásainak bevezetését - a kereszténységben gyökerező társadalmi kódex, ami útmutatásul szolgált a lovagok és magas társadalmi helyzetű nők viselkedéséhez.

 

További részletekért olvasd el a 2K hivatalos Civilization blogjának kapcsolódó bejegyzését: https://civilization.com/news/entries/civilization-vi-gathering-storm-first-look-eleanor-aquitaine-leader-england-france

 

A Sid Meier's Civilization VI országszerte kapható PC-re, a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm kiegészítő pedig 2019. február 14-én fog megjelenni.

 2019.02.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes