Get Adobe Flash player

 

Hír - AUGUSZTUSBAN JELENIK MEG A MONSTER HUNTER GENERATIONS ULTIMATE

A Monster Hunter Generations sikere után, a Monster Hunter Generations Ultimate 2018. augusztus 28-án érkezik meg exkluzívan Nintendo Switch-re! A játékosok első alkalommal élvezhetik a helyi és internetes többjátékos módok izgalmait három vadásztársuk oldalán akár otthon, a nagyképernyő előtt, akár handheld vagy table top módban a világ bármely pontján.

 

 

Az új részben a vadászok bestiák sorának eddigi legnagyobb kínálatával nézhetnek szembe, miközben visszatekintenek a sorozat kezdetére és fejlődésére. Öltsd magadra a bátor vadász szerepét ebben az adrenalin fűtötte kalandban és teríts le hatalmas szörnyeket, teljesíts küldetéseket, szerezz alapanyagokat, majd készítsd el a legyőzött fenevadak ihlette számtalan különböző fegyvert és felszerelést! Utazásuk során a vadászoknak meg kell küzdeniük a játék négy faluját fenyegető Fated Four tagjaival, valamint a még náluk is veszedelmese új Elder Dragonnal.

 

A Monster Hunter Generations Ultimate a klasszikus játékmenet mellett számos újdonságot, felfedezhető területet és szörnyet tartalmaz, köztük visszatérő kedvenceket is, mint a villámgyors Zinogre és az lopakodó Nargacuga. Ez a kiadás továbbá egy új „G" küldetés szintet is tartalmaz, melyben ismerős bestiák még veszedelmesebb változataival küzdhetnek meg a vadászok, melyek új mozdulatokkal és képességekkel garantáltan próbára teszik harci taktikáikat.

 

A sorozat újoncai számára a játék számos Hunters Arts névre hallgató pusztító erejű mozdulatot is tartalmaz, melyek a kijelző megérintésével vethetők be. A játékosok hat különböző Hunting Style közül választhatnak, mint például a két új, sikeres találat esetén további mozdulatokkal jutalmazó Brave Style, valamint a harc közben hasznos tárgyak készítését lehetővé tevő Alchemy Style. Kísérletezz a különböző Hunting Style lehetőségekkel és fegyvertípusokkal, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet!

 

Az eredeti Monster Hunter Generations emellett átvihetik mentésüket is, hogy a Monster Hunter Generations Ultimate keretében folytassák kalandjukat.

 

A Monster Hunter Generations Ultimate 2018. augusztus 28-án jelenik meg Nintendo Switch-re.

 2018.05.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes