Get Adobe Flash player

 

Hír - AZ FC ZENIT SAINT PETERSBURG IS CSATLAKOZIK AZ EFOOTBALL PES 2020 PARTNER KLUBJAIHOZ

A Konami Digital Entertainment B.V. ma bejelentette, hogy az Orosz Premier Liga jelenlegi bajnoka, az FC Zenit Saint Petersburg lesz az eFootball PES 2020 legújabb Partner Klubja.

 

 

Az FC Zenit teljesen licencelve volt jelen eddig is a játékban, de Partner Klubbá való előlépésével a Gazprom Aréna, avagy a St Petersburg Stadion is megérkezik az eFootall PES 2020-ba egy 2020 második negyedévében várható Data Pack részeként. Ezt a modern stadiont a lehető legmagasabb minőségben fogják újraalkotni a játékban a KONAMI tapasztalt művészei.

 

Az ismert stadion érkezése mellett PES Legenda lett a korábbi FC Zenit sztár, Andrey Arshavin, aki mától elérhető a myClub felületén.

 

Az Orosz Premier Liga teljes exkluzív licence után a FC Zenit Partner Klubbá válása is jól mutatja, mennyire fontos az orosz piac az eFootball PES sorozat számára.

 

A hivatalos partnerkapcsolattal együtt a helyi események és aktivitások száma is növekedni fog az FC Zenit és a KONAMI között, ami magában foglalja a jövőbeli esport lehetőségek felfedezését.

 

Dmitry Mankin, Commercial Director, FC Zenit hozzátette: „Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Zenit bekerült az eFootball PES 2020 Partner Klubjai közé. A rajongókkal való interakció a virtuális térben egy olyan modern trend, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül. Ennek a megállapodásnak köszönhetően a támogatóinknak lehetősége lesz az FC Zenit kivételes szakértelemmel újraalkotott játékosait irányítani a Gazprom Arénában az eFootball PES 2020-ban."

 

„Megtisztelő, hogy bejelenthetjük, hogy az FC Zenit lett a legújabb Partner Klubunk, amivel tovább erősítjük az orosz labdarúgás iránti elhivatottságunkat" mondta Jonas Lygaard, Senior Director, Brand & Business Development, Konami Digital Entertainment B.V. „A már így is lenyűgöző számú Partner Klubunkra építve reméljük, hogy ez a megállapodás is megmutatja, hogy folyamatosan keressük a lehetőséget a rajongóinkkal való kapcsolatra kiterjesztésére világszerte, különösen olyan helyeken, ahol a labdarúgás továbbra is virágzik."

 

Az eFootball PES 2020 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2019.11.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes