Get Adobe Flash player

 

Hír - AZ NBA 2K SOROZAT ÚTTÖRŐ THE NEIGHBORHOOD TERÜLETÉN TELJESEN ÚJ MÓDON MERÜLHETSZ EL AZ NBA 2K18 VILÁGÁBAN

A 2K ma lerántotta a leplet az NBA 2K sorozat forradalmi újításáról az NBA 2K18 első élő világának bemutatásával. A fejlesztők elhozzák az NBA 2K legközkedveltebb elemeit - MyPARK, Pro-Am és a népszerű MyCAREER - egyetlen megosztott világba sűritve, hogy a játékosok még jobban átélhessék egy igazi NBA atléta életét a pályán és azon túl.

 

 

„Új magasságokba emeltük az NBA 2K élményt azzal, hogy egy olyan szabadon felfedezhető kosárlabda környezetbe helyeztük a játékosokat, ahol kapcsolatba léphetnek más játékosokkal és ami ennél is fontosabb, versenghetnek," mondta Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke. „Alig várjuk, hogy megtudjuk mit jelent ez a márka jövőjére nézve, valamint hogy a játékosok is megtapasztalják szeptember 15-től az NBA 2K18-ban."

 

A The Neighborhood teljesen eltér az NBA 2K sorozatban látottaktól vagy bármilyen eddigi sport karrier módtól. A MyPLAYER karakterek egy szomszédságban élnek, ahol a város számos helyszínét meglátogathatják, valamint más MyPLAYER karakterekkel találkozhatnak és léphetnek kapcsolatba. A tapasztalatok és értékelések a játékos tettein múlnak, akár a legújabb slágereket hallgatják, tetoválást varratnak, megmutatják legújabb szerelésükkel barátaiknak a házak közt sétálva, vagy összefutnak Kyrie Irving-el, miközben új frizurát vágatnak a fodrásznál. A felhasználói élmény teljes mértékben azon múlik, hogy teljesítenek, melynek köszönhetően úgy söpörhetik be az NBA 2K18 jutalmakat, ahogy nekik jólesik.

 

Az NBA 2K18-ban bemutatkozik továbbá az átfogó Road to 99 meta-játék, ami MyPLAYER karakterük általános értékelésének javításáért jutalmazza a játékosokat attól függetlenül, hogy melyik módban játszanak. Egységes kitűző rendszerével a Pro-Am, Park és a MyCAREER módokon keresztül, képességeik, animációik és kitűzőik együttesen határozzák meg a játékosok játékstílusát a Road to 99 általános értékelésében.

 

Ahogy korábban bejelentettük, a játékosok már szeptember 8-tól belekóstolhatnak majd az NBA 2K18 izgalmaiba az idei ingyenesen letölthető „The Prelude" demóval, amivel megkezdhetik The Neighborhood utazásukat PlayStation 4-en és Xbox One-on, melyet onnan folytathatnak az egy héttel később megjelenő teljes játékban, ahol abbahagyták.

 

A Visual Concepts fejlesztésében készülő NBA 2K18 besorolása PEGI 3. Az NBA 2K18 2017. szeptember 15-én jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One és Xbox 360, valamint október 17-én Nintendo Switch platformokra.

 2017.09.01
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes