Get Adobe Flash player

 

Hír - BASE GOKU ÉS BASE VEGETA IS CSATLAKOZIK A DRAGON BALL FIGHTERZ KÜZDELMEIHEZ

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy Base Goku és Base Vegeta is csatlakozik a DRAGON BALL FighterZ karaktereinek sorához, valamint hamarosan a Nintendo Switch változat is kipróbálni lesz a nyílt béta keretében.

 

Mindezek mellett Kefla is harcba száll a DRAGON BALL XENOVERSE 2-ben az EXTRA PACK 3 részeként.

 

A DRAGON BALL FighterZ harcosainak száma augusztusban tovább növekszik Base Goku és Base Vegeta érkezésével PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A sorozat legismertebb riválisai eredeti alakjukban és pusztító mozdulatokkal térnek vissza. Base Goku képes szabadjára engedni a Kaioken erejét, hogy földbe döngölje ellenfeleit, ha pedig egy komolyabb erejű harcossal kerül szembe, beveti legerősebb csapását, a Super Spirit Bomb-ot. Base Vegeta a büszke Saiyan herceg jellegzetes Galick Gun technikájának erejét zúdítja ellenfelére, végső megoldásként pedig leghalálosabb Galaxy Breaker mozdulata egész testéből kilövellő energiasugarával pusztít el mindenkit, aki az útjába kerül.

 

 

 

Hamarosan a Nintendo Switch játékosok is kipróbálhatják a DRAGON BALL FighterZ-t konzoljukon a játék augusztusban induló nyílt bétájában. A Nintendo Switch verzió továbbá az alábbi exkluzív helyi többjátékos lehetőségeket fogja tartalmazni:

 

• A klasszikus 3-3 elleni harcok mellett a játékosok 2-2 és 1-1 elleni küzdelmekben is összecsaphatnak.
• A 6 személyes Party Match mód offline módban is elérhető lesz, így hat játékos lokálisan is összemérheti erejét hat kontrollerrel.

 

Mikor két erős harcos úgy dönt, hogy fuzionál, az eredmény mindig pusztító. Caulifla robbanékony személyiségének és Kale lappangó erejének sikeres fúziója Kefla, aki a legerősebb Saiyan nő. Kefla idén nyáron lesz elérhető a DRAGON BALL XENOVERSE 2-ben az EXTRA PACK 3 részeként.

 

A DRAGON BALL FighterZ már országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint 2018. szeptember 28-án Nintendo Switch-re is megérkezik.

 2018.07.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes