Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTÉSE KERÜLT A DRAGONS DAWN OF NEW RIDERS

A globális videojáték kiadó, az Outright Games ma bejelentette partnerkapcsolatát a Universal Games csapatával, hogy közösen elhozzák legújabb játékukat, a DreamWorks Dragons Dawn of New Riders-t, ami egy új történetet mesél el a DreamWorks népszerű Sárkányok sorozatának univerzumában. A Climax Studios fejlesztésében készülő DreamWorks Dragons Dawn of New Riders a BANDAI NAMCO Entertainment Europe forgalmazásában fog megjelenni 2019 februárjában PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 

„Az első Így Neveld a Sárkányodat film nyolc éve debütált és mára egy közkedvelt sorozattá nőtte ki magát, amit világszerte imádnak a nézők és további filmeket, TV-műsorokat és más tartalmakat inspirált" mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „A DreamWorks Dragons Dawn of New Riders remek lehetőséget ad számunkra, hogy a Sárkányok sorozat történelmének részesei legyünk, és az Universal közreműködésével egy eredeti történetet alkossunk meg két új, igazán különleges karakter főszereplésével. Alig várjunk, hogy hamarosan további részleteket fedjünk fel a játékról."

 

A játékosok Scribbler és Patch hősies párosához csatlakozva vívhatnak epikus harcokat, hogy megmentsék a sárkányokat, valamint legyőzzék az ördögi terve beteljesítéséhez sárkányokat irányító új gonosztevőt, Eir-t. A játékosok veszedelmes ellenfelekkel küzdhetnek meg, felfedezhetik az új és ismerős helyszíneket, valamint találkozhatnak kedvenc karaktereikkel ebben a szórakoztató és izgalmas akció-kaland alkotásban.

 

A játék főbb jellemzői:

 

• EGY ÚJ AUTENTIKUS KALAND: Szerezd vissza Scribbler elveszett emlékeit, miközben barátságot kötsz pusztító hibrid sárkányával, Path-szal.
• EPIKUS HARCOK: Nyiss meg pusztító képességeket és küzdj meg félelmetes ellenfelekkel.
• FEDEZD FEL A HATALMAS ÚJ HELYSZÍNEKET: Utazz be új és ismerős vidékeket, mint a Havenholme-sziget, Valka hegye és a Blood Briar-sziget.
• OLDJ MEG FEJTÖRŐKET: Válts Scribbler és sárkánya Patch között az akadályok leküzdéséhez.

 

„A DreamWorks Dragons Dawn of New Riders keretében a játékosok egy új kalandra indulhatnak, melyben megismerhetnek egy történetet a barátságról, rejtélyes új karaktereket és titokzatos helyszíneket" mondta Chris Heatherly, Executive Vice President, Games and Digital Platforms, Universal Brand Development. „Ahogy a filmtrilógia eléri epikus lezárását, ez az új játék lehetőséget ad a rajongóknak, hogy még jobban elmerítsék kapcsolatukat a világgal, ami annyi életre hatással volt közel egy évtizeden át."

 

A DreamWorks Dragons Dawn of New Riders 2019 februárjában jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2018.10.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes