Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTÉSRE KERÜLT A LEGO® MARVEL SUPER HEROES 2 ÚJ „CHAMPIONS” KIEGÉSZÍTŐJE

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma bejelentette a LEGO® Marvel Super Heroes 2 következő Champions csomagjának karaktereit, amivel a játékosok szabadjára engedhetik a népszerű Champions képregénysorozat harcosai, így például Amadeus Cho végtelen erejét és Nova szuperszónikus repülő képességeit. A csomag része továbbá Ironheart, Devil Dinosaur, Moon Girl, Viv, Wasp (Nadia Pym) és Hawkeye (Kate Bishop), akikkel 200 fölé emelkedik a játék szuperhőseinek és szupergonoszainak száma.

 

A Champions egy tinédzser szuperhősökből álló csapat, melyet három Bosszúálló alapított, akiket kiábrándított a többi hős és az emberek általános bizalmatlansága a szupererőkkel bíró személyekkel szemben. Abból a célból, hogy megmutassák a világnak mit is jelent szuperhősnek lenni, megalakították saját csapatukat, amihez nem sokra rá hasonló gondolkodású tinédzserek is csatlakoztak. Együtt eltökéltek, hogy megváltoztassák a világot!

 

A LEGO® Marvel Super Heroes 2 egy teljesen új, epikus kaland és a nagysikerű LEGO® Marvel Super Heroes folytatása. A képregény veterán Kurt Busiek közreműködésével írt történet egy kozmikus csatába röpíti a játékosokat a rengeteg különböző időből és dimenzióból kiragadott Marvel helyszínből álló, lenyűgöző nyílt hub világban, a Chronopolisban. A megszokott LEGO humorral a LEGO® Marvel Super Heroes 2 garantált szórakozás minden korosztályú rajongónak, akiknek az időutazó Kang a Hódítóval kell majd összecsapniuk az ősi Egyiptomtól kezdve a Vadnyugaton át, egészen a Sakaar bolygóig és az 2099-es évek New York városáig, s sok más Marvel helyszínen.

 

A Champions csomag külön és a Season Pass részeként is megvásárolható.

 

A LEGO® Marvel Super Heroes 2 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2018.01.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes