Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTÉSRE KERÜLT A LEGO THE INCREDIBLES

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a The LEGO® Group és a Disney•Pixar örömmel jelenti be új játékát, a LEGO® The Incredibles-t, amiben a játékosok a Hihetetlen Család tagjait irányítva élhetik át a Disney•Pixar animációs film, az A Hihetetlen Család és a hamarosan megjelenő folytatása, az A Hihetetlen Család 2 felejthetetlen pillanatait és akciódús jeleneteit. A játékosoknak a Parr család tagjainak képességeit és egyedi erejét egyesítve kell elbánnia a gonosztevőkkel és a hétköznapi feladatokkal egy teljesen LEGO® kockából épült, humorral és szórakozással teli világban. A LEGO® The Incredibles 2018. július 13-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-re és Nintendo Switch-re.

 

 

„Az A Hihetetlen Család franchise tele van szupererővel bíró karakterekkel, kalandokkal, csapatmunkával, mindez a LEGO® játékok humorával, fejtörő elemeivel és váratlan meglepetéseivel pedig a tökéletes párosítás a játékosok számára" mondta Tom Stone, a TT Games Publishing ügyvezető igazgatója. „A LEGO® The Incredibles keretében a rajongók megtapasztalhatják mindkét film folyamatos akcióját, miközben együtt, egy szuperhős családként küzdenek a bűn ellen."

 

„A LEGO® The Incredibles rengeteg órányi kreatív szórakozást biztosít az A Hihetetlen Család filmek ötletes LEGO® változataiban" mondta Sean William McEvoy, a The LEGO Group Digital Games & Apps osztályának alelnöke. „A fejtörők kooperatív megoldása garantált szórakozást biztosít az egész családnak."

 

„Minden korosztályú rajongó élvezni fogja ezt az új Hihetetlen Család élményt." mondta Lisa Anderson, a Disney Consumer Products & Interactive Media Games osztályának alelnöke. „A LEGO® The Incredibles bemutatja a páratlan Hihetetlen Család kalandjait, valamint próbára teszi erejüket és családi egységüket egy mókával és meglepetésekkel teli LEGO® világában."

 

A játékosok felfedezhetik az akciódús sztori pályákat és az epikus hub felületet, köztük a Municiberg bankot, a Nomanisan-szigetet, ahogy erejükkel igazságot szolgáltatnak a város gonosztevőinek.

 

A LEGO® The Incredible keretében a játékosok lenyűgöző LEGO® építményeket hozhatnak létre egyedül, vagy akár egy barátjukkal vagy családtagjukkal a 2 fős kooperatív módban a kétszeres élvezetért.

 2018.03.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes