Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTÉSRE KERÜLT A THE LEGO NINJAGO MOVIE VIDEO GAME

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games és a The LEGO Group ma bejelentette a The LEGO® NINJAGO® Movie Video Game címét, amiben a játékosok elmerülhetnek az új szélesvásznú animációs film, a The LEGO NINJAGO Movie világában. A TT Games fejlesztésében készülő és a Warner Bros. Interactive Entertainment által kiadott The LEGO NINJAGO Movie Video Game 2017. szeptember 22-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

 

 

 

„A The LEGO NINJAGO Movie Video Game elhozza a film folyamatos akcióját és izgalmas harcait a nappalikba, hogy a gyermekek saját Ninjago kalandjukra indulhassanak." mondta Tom Stone, a TT Games ügyvezető igazgatója. „A továbbfejlesztett mozgás lehetővé teszi, hogy a játékosok egy titkos nindzsa harcos gyorsaságával és kecsességével utazzák be Ninjago világát, és fejlesszék harci képességeiket."

 

„A The LEGO Group örömmel terjeszti ki a Ninjago játékélményt a The LEGO NINJAGO Movie Video Game-mel." mondta Sean McEvoy, a The LEGO Group Digital Games osztályának alelnöke. „A rajongók imádni fogják, hogy kedvenc Ninjago hősükkel játszhatnak és részesei lehetnek egy epikus jó-rossz elleni kalandnak."

 

A játékban ellenfelek hullámain küzdhetik át magukat a játékosok becsülettel és képességeikkel, miközben megvédik otthonukat, Ninjago szigetét az ördögi Lord Garmadon és Cápa Serege támadásától kedvenc nindzsáik, Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane és Master Wu karakterét irányítva. Ehhez azonban el kell sajátítaniuk a Ninjagility művészetét, melynek segítségével falon futva, óriásit ugorva küzdhetnek meg Ninjago ellenfeleivel, miközben rangot lépnek és fejlesztik nindzsa képességeiket. A játékosok a Spinjitzu erejét bevetve védhetik meg közösen Ninjagot.

 

A játék nyolc hatalmas, akcióval teli, a The LEGO NINJAGO Movie történetén alapuló helyszínt tartalmaz, melyek mindegyike saját Challenge Dojoval rendelkezik, ahol a játékosok próbára tehetik harci képességeiket és folyamatosan erősödő ellenfelekkel küzdhetnek meg. A Battle Maps keretében akár barátaikkal és családtagjaikkal is összecsaphatnak négy különböző játékmódban, valamint kiélvezhetik a legfeljebb négyszemélyes osztott képernyős kompetitív módot.

 2017.06.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes