Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTÉSRE KERÜLT AZ INJUSTICE 2 LEGENDARY EDITION

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment ma bejelentette a 21. D.I.C.E. Awards és a The Game Awards során a Fighting Game of the Year díjat elnyert nagysikerű Injustice 2TM új, Injustice 2TM - Legendary Edition kiadását, ami 2018. március 29-től lesz kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Injustice 2TM - Legendary Edition a DC szuperhősök és szupergonoszok összecsapásának legteljesebb változata, ami az alapjátékon kívül magában foglalja az alábbi letölthető tartalmakat:


• Az összes DLC karakter: Darkseid, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchantress, Teenage Mutant Ninja Turtles.


• Az Injustice 2TM Ultimate Edition részeként elérhető premiere skin kosztümök, ami egyedi, alternatív kinézetet, szinkront és dialógusokat kölcsönöznek a karaktereknek, mint Power Girl, John Steward Green Lantern, Reverse-Flash, Grid és Black Lightning.


A felsorolt tartalmak mellett az Injustice 2TM - Legendary Edition az alábbi frissítéseket fogja tartalmazni:


• A játék kibővített oktató szekciójaként bemutatkozó Learn Hub-ot
• Új felszerelések minden karakter számára
• 30-ra megnövelt maximális karakter szint
• 30-as szinten elérhető új Augment Slot


Az Injustice 2TM a NetherRealm Studios szupererőkkel felruházott InjusticeTM: Gods Among Us játékának folytatása, amiben a játékosok megalkothatják és felerősíthetik kedvenc DC karaktereik végső változatát. DC szuperhősök és szupergonoszok széles kínálatával az Injustice 2TM lehetőséget ad, hogy kedvenc karaktereidet felvértezd a játék során szerzett egyedi és pusztító felszerelésekkel. Emellett első alkalommal te határozhatod meg karaktereid kinézetét, harcstílusát és fejlődési ütemét a számos játékmódon keresztül.

 

Az Injustice 2 - Legendary Edition 2018. március 29-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2018.02.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes