Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A DESOLATION OF MORDOR KIEGÉSZÍTŐJÉNEK NYITÓJELENETE

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma bemutatta a Middle-earthTM: Shadow of WarTM május 8-tól elérhető Desolation of Mordor Story Expansion kiegészítőjének nyitójelenetét. Az új videó főszereplője Baranor, Minas Ithil kapitánya, aki a romba dőlő városból még épp időben elmenekülve újra rálelt elveszettnek hitt testvérére, Serkara. A két harcosnak egy zsoldosokból álló sereget kell toboroznia a Lithlad keleti sivatagos vidékei felől érkező új ork fenyegetés visszaverésére, és az impozáns Shindram erőd meghódítására.

 

 

Az Expansion Pass tartalmazza a Slaughter Tribe Nemesis Expansion (már elérhető), Outlaw Tribe Nemesis Expansion (már elérhető), The Blade of Galadriel Story Expansion (már elérhető) és a The Desolation of Mordor Story Expansion (2018. május 8.) kiegészítőket.

 

A Hobbit és az A Gyűrűk Ura cselekményei között játszódó Middle-earth: Shadow of WarTM folytatja a Middle-earth: Shadow of Mordor elbeszélését. A játékosok egy jóval gazdagabb, személyesebb, kibővített világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, eredeti ellenfél típusokkal, még több személyiséggel és új karakterekkel, új történetekkel.

 

A Middle-earth: Shadow of WarTM már országszerte kapható PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

 

 2018.05.03
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes