Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A FAR CRY NEW DAWN

A mai The Game Awards keretében a Ubisoft® bemutatta a díjnyertes Far Cry sorozat legújabb részét, a posztapokaliptikus világban játszódó Far Cry® New Dawn-t, ami 2019. február 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

A bejelentés alkalmából kiadott magyar feliratos előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A tizenhét évvel a globális nukleáris katasztrófa után játszódó Far Cry® New Dawn keretében, a játékosok Montana állam csodálatosan vad és radikálisan megváltozott Hope megyéjét fedezhetik fel. Az élet épp elkezdett visszatérni a vidékre a káosz után, de a túlélőknek máris új fenyegetéssel kell szembenézniük a kegyetlen Highwaymen, valamint vezetőik, Mickey és Lou, avagy az Ikrek személyében. A törvények nélküli vidéken nevelkedett nővérek és fosztogató bandájuk csak a mának él és azzal a szándékkal érkezett Hope megyébe, hogy megfossza minden elérhető forrásától. A pusztító fenyegetés visszaveréséhez a játékosoknak segíteniük kell a túlélőknek, hogy erősebbé váljanak, valamint rögtönzött arzenált kell készíteniük és szokatlan szövetségeket kötniük a veszedelmes új birodalomban való túléléshez.

 

Prosperity a túlélők utolsó mentsvára és fő bázisa, ahol a játékosok felkészülhetnek a Highwaymen elleni harcra, így többek között fegyvereket és járműveket készíthetnek, valamint kiképezhetik fegyveres és mancsos segítőiket - Guns/Fangs for Hire -, akik között új és ismerős arcokkal egyaránt találkozhatnak. A játék előrehaladtával a továbbá lehetőségük lesz a bázis fejlesztésére is, amivel még pusztítóbb fegyverek és felszerelések válnak elérhetővé. A bázis emellett az expedíciók kiindulópontja is, ahonnan a Far Cry sorozat történetében először nem csak a környező területeket járhatják be a játékosok, hanem ellátogathatnak az Egyesült Államok emlékezetes helyszíneire is, köztük lápokat, kanyonokat és sok másra. Az expedíciók során a játékosoknak az egyedi helyszínekre utazva kell felmarkolniuk egy készletekkel teli csomagot, majd minél gyorsabban elmenekülniük.

 

A Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev és Ubisoft Mucharest közreműködésével, a Ubisoft Montreal fejlesztésében készülő Far Cry® New Dawn egy teljesen új világban játszódó, belsőnézetes lövöldözős játék. A Far Cry® 5 önálló folytatásaként a Far Cry® New Dawn egy briliáns posztapokaliptikus környezetbe helyezi a játékosokat, ahol kettős fenyegetésekkel kell szembenézniük az Ikrek, Mickey és Lou személyében. Tapasztald meg Guns for Hire és Fangs for Hire karakterek, vagy akár egy barátod oldalán ezt a kiszámíthatatlan és felejthetetlen Far Cry kalandot, amiben bármi megtörténhet!

 

A Far Cry® New Dawn 2019. február 15-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2018.12.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes