Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A HITMAN 2 KOMPETITÍV GHOST JÁTÉKMÓDJA

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma bejelentette a HITMANTM 2 új Ghost játékmódját, ami teljesen új és egyedi módon közelíti meg az 1-1 elleni versengést, és teszi próbára a játékosok bérgyilkos képességeit.

 

 

A 47-es Ügynök a világ leghalálosabb bérgyilkosa, és képességeihez csupán egyetlen személy ér fel ...ő maga. A Ghost mód keretében két játékos versenghet egymással a 47-es Ügynök szerepében interneten keresztül, a legtöbb kiiktatott célpontért. A verseny kezdetén mindkét játékos ugyanarról a pontról indul, majd igyekszik ugyanazon célpontokat minél gyorsabban és tisztábban kiiktatni, az útjába akadó fegyverek, tárgyak, álruhák és szellem ládák segítségével.

 

A HITMAN 2 Ghost módjának egyedi csavarja, hogy miközben a játékosok egyidejűleg kísérlik meg kiiktatni ugyanazon célpontokat ugyanazon helyszínen, a rivális játékos „szellemét" figyelve összevethetik teljesítményüket, azonban mivel külön valóságban léteznek, nincsenek befolyással egymásra tetteikkel. A Ghost módban az a játékos győz, aki eszével, kreativitásával és gyorsaságával képes előbb kiiktatni az öt célpontot.

 

A HITMANTM 2 a világszerte elismert HitmanTM folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

 

A HITMANTM 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív HitmanTM élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMANTM 2-t a kijelölt üzletekben.

 

A HITMANTM 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.10.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes