Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A REJTÉLYES KURÁTOR A THE DARK PICTURES – MAN OF MEDAN ÚJ ELŐZETESÉBEN

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma kiadta jövőre megjelenő Man of Medan horrorjátékának halloweeni előzetesét, melyben bemutatkozik a rejtélyes Kurátor.

 

 

A brit színész Pip Torrens (The Crown, Preacher) által alakított Kurátor egy mindentudó megfigyelő, aki figyelemmel kíséri a játékosok útját és döntéseit. A Man of Medan korábban felfedett szereplői között van továbbá a Shawn Ashmore (X-Men) alakította Conrad is, azonban az antológia különböző történetein át folyamatosan cserélődő karakterekkel ellentétben, a Kurátor állandó szereplője lesz az eseményeknek.

 

A Kurátor időtlen idők óta rögzíti saját kis részlegén az életről és halálról szóló sztorikat, melyek azonban csak apró szeletét teszik ki a valaha elmondott minden történet gyűjteményének. Már több ezer éve csinálhatja ezt, de nem emlékszik, hogy mégis mikor kezdte el, vagy volt-e egyáltalán valaha kezdete annak, amit csinál.

 

Mindenesetre most valami furcsa okból, amit ő maga sem ért, lehetősége van beszélni valakivel: a játékossal.

 

A Kurátor tudja a 'szabályokat'. Nem szabadna közbeavatkoznia, de rendkívül izgatott és néha kicsit elszalad vele a ló. Olyan dolgokat látott, amik valószínűleg elkerülték a játékos figyelmét. Fontos dolgokat, amiket azonban nem oszthat meg vele...legalábbis közvetlenül, ezért utalásokat hagy hátra ott, ahol úgy érzi lehetősége van rá annak reményében, hogy a játékos felismeri majd briliáns tippjeit. Persze ne várj tőle egyértelmű jeleket, az utalásai többnyire elég rejtélyesek.

 

„Lehengerlő volt látni a reakciókat a The Dark Picture augusztusi bejelentésére és örömmel mutatjuk ma be a játék egyik fontos karakterét, aki az egész The Dark Pictures antológia során jelen lesz....a Kurátort" mondta Pete Samuels, Executive Producer, The Dark Pictures Anthology, Supermassive Games. „A Pip Torrens által alakított karaktert első alkalommal láthatod a Man of Medan új Halloween előzetesében, ahogy utat mutat a játékosnak történetük során."

 

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe továbbá megerősítette, hogy a Man of Medan angol, francia, olasz, német, spanyol és orosz szinkront is tartalmazni fog.

 

The Dark Pictures különálló, filmszerű horrorjátékok gyűjteménye, ami rendszeresen új és hátborzongató élményeket kínál a játékosoknak. Egyik játék sem kapcsolódik a másikhoz és mindegyik egy teljesen új történetet, beállítást és karaktereket mutat be. A Man Of Medan keretében négy amerikai fiatal útnak indul, hogy egy hétvégi búvárkodás keretében felkutassanak egy II. Világháborús hajóroncsot. Ahogy telik a nap kitör a vihar és kiruccanásuk hamar baljós fordulatot vesz....Ki fogja túlélni? Ki fog meghalni?

 

A The Dark Pictures Anthology - Man Of Medan 2019-ben jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra.

 2018.10.31
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes