Get Adobe Flash player

 

Hír - CERVANTES IS VISSZATÉR A SOULCALIBUR VI-BAN

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy a sorozat egyik legikonikusabb karaktere, a szellemkalóz Cervantes is visszatér a SOULCALIBUR VI-ban.

 

 

Mikor Cervantes először a kezébe vette a Soul Edge-t, az elátkozott kard ereje egy szörnyeteggé változtatta, majd átvette az uralmat elméje felett, és kegyetlen mészárlásba kezdett. Az elátkozott kard tervei azonban hamar dugába dőltek egy nindzsa és egy harcos jóvoltából: Cervantes elesett, teste hamuvá, lelke pedig a pokol lángjainak martalékává lett. Egy nap a kard új birtokosa, Nightmare ellátogatott Cervantes maradványaihoz, távozásakor pedig apró fény kezdett pislákolni a tetemben. A Soul Edge újra mozgásba lendítette a sors rettenetes kerekeit és visszahozta Cervantest a halálból.

 

Feltámadását követően Cervantes vigyorogva sétált át a holttestek tengerén, számtalan lelket elragadva az útja során. Végső célja egyértelmű: újra megszerezni az elátkozott Soul Edge kardot.

 

Cervantes két kardjával - Acheron és Nirvana - támad ellenfeleire. Fő kardja, Acheron azóta van a birtokában, mióta kicsavarta azt szerencsétlenül járt előző tulajdonosa hideg kezéből, valamikor az Atlanti-óceánban folytatott ámokfutása során. Másodlagos kardja, Nirvana egy markolatán pisztollyal felszerelt tör. Ugyan a kor lőfegyverei még nem voltak túl hatásosak, de pisztolya arra tökéletesen alkalmas, hogy megtörje vele ellenfelei védelmét, majd kardjával kihasználja az adódó lehetőséget a támadásra. A pisztollyal felszerelt tőrt Cervantes az olasz fegyverkereskedőtől, Verccitől kapta ajándékba, ami a rettegett kalóz és a Halál Kereskedője kapcsolatát szimbolizálja.

 

A SOULCALIBUR VI 2018. október 19-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.09.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes