Get Adobe Flash player

 

Hír - COWABUNGA! AZ INJUSTICE 2 ÚJ ELŐZETESÉBEN AKCIÓBA LÉP A TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a DC Entertainment ma új Injustice 2TM előzetest adott ki, melyben első alkalommal láthatók mozgás közben a játék legújabb harcosai, a Kevin Eastman és Peter Laird által megalkotott Teenage Mutant Ninja Turtles. Az előzetes bemutatja, hogyan csatlakozik a küzdelmekhez a négy páncélos teljesen eltérő karakterként az Injustice 2TM egyedi felszerelés rendszerével. A négy fegyver egyikét - kard, bot, nunchaku, sai - felszerelve a játékosok megváltoztathatják harcosuk stílusát, hogy az Leonardo, Raphael, Donatello és Michelangelo karaktereként viselkedjen, melyek mindegyike saját mozdulatsorral, képességekkel és különleges támadásokkal rendelkezik. Az internetes és bajnokság módokban, ahol egyes felszerelések nem engedélyezettek, a játékosok külön karakterként választhatják ki a négy teknőst.

 

A Teenage Mutant Ninja Turtles harcosok február 13-tól lesznek elérhetők az Injustice 2 Ultimate Edition tulajdonosok számára a Fighter Pack #3 részeként PlayStation 4-en és Xbox One-on.

 

 

A díjnyertes NetherRealm Studios fejlesztésében készült Injustice 2TM DC szuperhősök és szupergonoszok széles kínálatával várja a játékosokat, akik a harcok során szerzett egyedi felszerelésekkel megalkothatják kedvenc DC karaktereik végső változatát. Az Injustice 2TM már kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.02.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes