Get Adobe Flash player

 

Hír - CSAPJ LE A RITKASÁGOKKAL TÖMÖTT LÁDÁKRA A BORDERLANDS 3 ÚJ ESEMÉNYÉN

A jelenleg futó Farming Frenzy esemény befejeztével ma újabb Borderlands 3 esemény veszi kezdetét, a 2020. február 13-ig tartó Rare Chest Riches.

 

Az új mini esemény során megnövekszik minden Rare Chest rejtette zsákmány ritkasága, nagyobb esélyt biztosítva Legendás tárgyakra minden láda kinyitásakor. Ez az átmeneti változás a Twitch közvetítésekre is kiterjed, amennyiben a streamer és a néző is bekapcsolja az ECHOcast Twitch Extension-t. A közvetítések során szerzett újdonságok ott fognak várni játékbeli postaládádban, mikor legközelebb belépsz a játékba. Az ECHOcast jutalmak besöpréséhez szükséges SHiFT és Twitch fiókod összekapcsolásához látogass el a https://borderlands.com/en-US/news/2019-10-25-borderlands-3-echocast-twitch-extension-guide/ oldalra.

 

A Rare Chest Riches esemény ma 18:00-kor veszi kezdetét egy frissítést követően PlayStation 4-en és Xbox One-on, és egészen 2020. február 13. 17:59-ig fog tartani. A frissítés emellett tartósan megnöveli a Rare Spawn, Hammerhock Hunt és Target of Opportunity előfordulását és tárgydobási esélyét, amiktől így legalább olyan eséllyel szerezhető Legendás zsákmány, mint a főellenfelektől.

 

Emellett az eredeti tervekkel ellentétben a jelenlegi Takedown at the Maliwan Blacksite átskálázási esemény - ami automatikusan a játékosok számához igazítja a küldetés nehézségét - nem fog holnap véget érni, hanem véglegesen a játékban marad.

 

Ettől fogva a Takedown at the Maliwan Blacksite és minden jövőbeli Takedown nehézsége automatikusan igazodni fog a csapat méretéhez, de egy februári frissítés részeként egy új eszközzel a játékosok akár vissza is állíthatják a „True Takedown" módot. A True Takedown mód visszaállítja a Takedown eredeti - négy játékosra tervezett - nehézségét az extra kihívásra vágyók számára. A bekapcsolását követően ez az új eszköz a pálya elején lévő légzsilipből kivezető ajtó jobb oldalán lesz található.

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.01.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes