Get Adobe Flash player

 

Hír - CSATLAKOZZ ELSŐ ALKALOMMAL A PSIJIC RENDHEZ A THE ELDER SCROLLS ONLINE: SUMMERSET KERETÉBEN

A ZeniMax Online Studios díjnyertes internetes szerepjátéka, a The Elder Scrolls Online (ESO) következő, The Elder Scrolls Online: Summerset fejezetében a játékosoknak lehetősége lesz felfedezni a Psijic Rend titokzatos varázslóinak világát, és első alkalommal csatlakozhatnak is soraikhoz, hogy elsajátítsák mágiáikat. De mégis mi a Psijic Rend, ez a visszahúzódó csoport, melynek rejtélyeit még egyetlen Elder Scrolls epizód sem fedte fel igazán? A The Elder Scrolls Online: Summerset új előzetese betekintést enged az Elder Scrolls rajongók számára Tamriel egyik legtitkosabb szervezetébe.

 

 

A The Elder Scrolls Online: Summerset-ben a játékosok Artaeum szigetére látogatva az Elder Scrolls sorozat történetében először felkereshetik és csatlakozhatnak a titokzatos Psijic Rendhez. Ez a 350 éves távollét után visszatért, rejtélyes mágus közösség egyedi küldetéssorozattal és történettel várja a játékosokat, melyek során Summerset vidékeit beutazva kell pusztító időréseket bezárniuk. Miután csatlakoztak soraikhoz, a kalandorok számára elérhetővé válik egy teljesen új Psijic Rend képességvonal - új és már meglévő karaktereiknek egyaránt -, melynek segítségével lelassíthatják és megfagyaszthatják ellenfeleiket, meditálással visszatölthetik életerejüket és forrásaikat, vagy akár az idő kerekét is visszaforgathatják! Ezen új képességek birtokában a játékosok beutazhatják Artaeum szigetét, ellátogathatnak a Ceporah Toronyba és Lachesis Rítusmesterhez, valamint felfedhetik az ősi szervezet és a Varázsló Egyesület történetét.

 

A The Elder Scrolls Online: Summerset 2018. május 21-én fog megjelenni PC-re, valamint 2018. június 5-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.05.02
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes