Get Adobe Flash player

 

Hír - DOJIMA SÁRKÁNYÁNAK LEGENDÁI ÉLETRE KELNEK A YAKUZA 6: THE SONG OF LIFE ÚJ ÉLŐSZEREPLŐS VIDEÓSOROZATÁBAN

A SEGA of America ma egy sor új élőszereplős videót adott ki a Yakuza 6: The Song of Life-ról. Ezek a Liquid Advertising közreműködésével és Christopher Ewing rendezésében készült videók mind Japánban, azon belül is Tokióban lettek felvéve, és Dojima Sárkányának legendáit mutatják be három emberen keresztül, akiknek az életét teljesen megváltoztatta Kiryu váratlan közbelépése és kompromisszumokat nem ismerő morális ereje, valamint segített felébreszteni a bennük szunnyadó sárkányt.

 

A videósorozat mindegyikét a Yakuza sorozat mellékküldetései ihlették: a „The Bouncer" és a „Prodigal Son" a Yakuza Kiwami-ból, valamint az „Another Haruka" a Yakuza 5-ból. Évekkel a Kiryuval való sorsszerű első találkozásuk után most megtudhatod, hogyan változott meg azóta az életük azóta. Akár a kezdetek óta a sorozat rajongója vagy, akár csak most ismerkedsz meg Kiryu legendájával, a videók megtekintése után te is garantáltan tisztelni fogod Dojima Sárkányát.

 

„The Bouncer"

 

 

„Prodigal Son"

 

 

„Another Haruka"

 

 

Ismerd meg a Yakuza sorozat előzményeit, karaktereit és világát akár egy interaktív képregényen keresztül is a Yakuza Experience oldalon: http://yakuza.sega.com/experience/

 

A Yakuza 6: The Song of Life 2018. április 17-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re. Keresd a játékot az üzletekben a művészeti albumot és díszcsomagolást tartalmazó The Essence of Art Edition, vagy a mindezek mellett számos extrát is magában foglaló, gyűjtőknek szánt After Hours Premium Edition kiadásban!

 2018.04.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes