Get Adobe Flash player

 

Hír - EGY TELJESEN ÚJ KALAND VÁR A FINAL FANTASY XIV ONLINE ÚJ TILTOTT SZIGETÉN

A FINAL FANTASY® XIV: StormbloodTM hatalmas világa még tovább bővül a március 13-án érkező 4.25-ös frissítésével, valamint az új vad Forbidden Land of Eureka helyszínnel. Ez a régió új harci elemekkel állítja újabb kihívások elé a játékosokat, melyek leküzdéséhez új fegyverekre lesz szükségük. Ez a tartalomfrissítés elhozza továbbá a nem mindennapi nyomozó, Hildibrand történetének legújabb fejezetét.

 

A Forbidden Land of Eureka egy terjedelmes, eddig fel nem fedezett régió, ami számos változást hoz a játékmenet alapjaiba:

 

• Terület Alapú Játékmenet: Legfeljebb 144 játékos foglalhat el egyetlen helyszínt, akiknek érdemes egyesíteni erejüket a többi kalandorral a veszedelmes bestiák legyőzésére és a közös cél elérésére.

 

• Karakterfejlődés: A játékosok elemi tapasztalati pontokat (EXP) szereznek, amikkel felerősíthetik képességeiket az elemek erejével, valamint az új Magia Board funkcióval testreszabhatják elemi jellemzőiket is, ami segítségükre lesz Eureka felfedezése során.

 

• Megváltozott Harci Mechanikák: Az elemi rendszerben újabb stratégiák szükségesek a győzelemhez, melyek során a játékosoknak a Magia Board funkció segítségével kell módosítaniuk támadásaik elemi jellemzőit úgy, hogy ellentétes legyen ellenfelükével. A játékosok a Magia Melder felfedezésének megkezdése előtt állíthatják be elemi jellemzőiket a Magia Board segítségével, amit különös körültekintéssel kell megválasztaniuk kalandjuk céljától függően.

 

• Jutalmak: A játékosok időnként protean kristályokat szerezhetnek Eureka felfedezése során, amit Eureka fegyvereik és felszerelésük fejlesztésére használhatnak a híres kovács, Gerolt segítségével.

 

Emellett kezdetét vette az éves Ladies' Day szezonális esemény, ami egészen március 14-ig fog tartani. A Songbirds trió visszatér EorzeaTM-ba egy újabb előadással, a játékosok pedig egy különleges küldetéssorozat teljesítésével megszerezhető három új emote-tal vehetik ki a részüket az ünneplésből.

 

A Ladies' Day 2018 részleteiért látogass el az alábbi oldalara: http://sqex.to/XTv

 

A FINAL FANTASY XIV Online ingyenes próbaverziójával a játékosok csatlakozhatnak a több millió kalandorhoz EorzeaTM birodalmában és belekóstolhatnak a játék nyújtotta minden tartalomba egészen 35. szintig, legfeljebb nyolc karakterrel, egyéb időkorlát nélkül.

 

A FINAL FANTASY XIV Online és FINAL FANTASY XIV Online: Stormblood kiegészítője már országszerte kapható PlayStation 4-re és PC-re.2018.03.02
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes