Get Adobe Flash player

 

Hír - EGY ÚJ ÁTTEKINTŐ ELŐZETES VEZET BE A MARVEL’S AVENGERS IZGALMAIBA

A ma kiadott új videóban a Crystal Dynamics fejlesztőcsapata részletesebb betekintést enged a Marvel's Avengers játékmenetébe, történeténebe, az AIM narratívájába, a küldetések változatosságába, a szuperhősök testreszabásába és sok másba.

 

 

A Marvel's Avengers egy igazán gazdag élményt nyújt a játékosoknak a Hero Mission és Warzone Mission küldetések kombinálásával. A kizárólag egyszemélyes Hero Mission küldetések az átfogó kampány részét képezik. Ezek úgy lettek megtervezve, hogy bemutassák minden hős egyedi képességeit, ahogy szép lassan újra összeállnak. A Warzone Mission küldetések egyedül, vagy legfeljebb négy játékossal is játszhatók, az elérhető hősök bármelyikével. Mindegyik küldetés dinamikusan igazodik a csapat méretéhez és a játékosok szintjéhez.

 

A Marvel's Avengers játékosok továbbá számos módon alakíthatják kedvük szerint a Föld Legnagyobb Hőseit. Ugyan az összes hős hű marad eredeti képességeihez, mindegyikük játékstílusa rugalmasan változtatható lesz a különböző felszerelések és képességek váltogatásával. Minden hős dinamikus kombó-rendszerrel, Heroic mozdulatokkal, egyedi képességekkel és jellegzetes csapásokkal rendelkezik, amiket feloldhatsz és testreszabhatsz. Az ikonikus hősöket emellett a Marvel 80 éves történelme inspirálta klasszikus, közönség kedvenc, valamint vadonatúj, eredeti kosztümökkel is egyedivé teheted.

 

Az igazán hősies élmény minden játékos számára való biztosítása érdekében a Marvel's Avengers narratívája több éven át fog kibontakozni minden új, megjelenés után kiadott szuperhőssel és régióval, amik további költségek nélkül elérhetők lesznek.

 

Még több exkluzív Marvel's Avengers információért olvasd el a PlayStation Blog kapcsolódó bejegyzését, egy exkluzív interjúval a Crystal Dynamics stúdió kreatív rendezőjével, Noah Hughes-zal: https://blog.eu.playstation.com/2019/10/30/a-look-into-the-original-world-of-marvels-avengers/

 

Végezetül amennyiben lemaradtál volna róla, a hónap elején felfedtük, hogy Kamala Khan, avagy Ms. Marvel lesz a Marvel's Avengers legújabb játszható karaktere. A játékosok Kamala Khan szerepében kezdik meg utazásukat és fedezik fel emberfeletti erejének eredetét. A történet előrehaladtával Kamala kulcsszerepet játszik a feloszlott Avengers újbóli összehívásában. Ahogy a hősök újra visszatérnek, a játékosoknak el kell sajátítaniuk egyedi képességeiket, újraépíteniük és testreszabniuk csapatukat, hogy szembenézzenek a folyamatosan fejlődő fenyegetésekkel, amiket kizárólag az Avengers képes legyőzni.

 

Tudj meg többet Kamala Khan szerepéről a Marvel's Avengers-ben a bemutatkozó előzeteséből: 

 

 

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.10.31
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes