Get Adobe Flash player

 

Hír - ELŐZETESEN A 47-ES ÜGYNÖK HALÁLOS MŰVÉSZETE

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma új HITMANTM 2 előzetest adott ki Untouchable címen, melyben a játékosok közelebbről megismerhetik a 47-es Ügynökként elhíresült férfit, valamint első alkalommal pillanthatnak bele a játék számos egzotikus helyszínébe. Miami napsütötte utcái és Kolumbia veszedelmes dzsungelei mellett olyan változatos helyszínek szolgálnak majd a legprofibb bérgyilkos játszótereként, mint Hawke's Bay, Mumbai, Vermont és Sgáil rejtélyes szigete.

 

 

A HITMANTM 2 a világszerte elismert HitmanTM folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

 

A HITMANTM 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív HitmanTM élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMANTM 2-t a kijelölt üzletekben.

 

A HITMANTM 2 egy új, 1-1 elleni Ghost módot is tartalmaz, melyben két játékos bérgyilkos képességeiket próbára téve versenghet egymással interneten keresztül, hogy melyikük képes a 47-es Ügynök szerepében gyorsabban és tisztábban kiiktatni a célpontokat, az útjába akadó fegyverek, tárgyak, álruhák és szellem ládák segítségével.

 

A HITMANTM 2 2018. november 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2018.10.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes