Get Adobe Flash player

 

Hír - ELSŐ ALKALOMMAL LESZ KIPRÓBÁLHATÓ A DEVIL MAY CRY 5 AZ IDEI GAMESCOMON

A világ vezető videojáték fejlesztője és kiadója, a Capcom az idei Gamescom látogatóinak igazi világpremierrel készül: a rendezvényen a világon első alkalommal lesz lehetőségük az év egyik legnagyobb videojátékos kiállítására látogatóknak kipróbálni a kiadó jövő tavasszal érkező akciójátékát, a Devil May Cry® 5-ot az Xbox standjánál (8-as csarnok, Koelnmesse - északi bejárat). A Devil May Cry 5 2019. tavaszán jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

A Gamescom keretében a játékosoknak alkalmuk lesz Nero szerepében átküzdeni magukat Red Grave City utcáin a Devil May Cry 5 első játszható változatával. A rendezvényre a játék rendezője, Hideaki Itsuno is ellátogat, aki a rajongókkal való találkozás mellett új részleteket fog felfedni a játékról.

 

A Capcom emellett egy másik premiert is tartogat az európai játékosoknak: az Xbox standnál Európában első alkalommal lesz kipróbálható a Capcom ikonikus túlélőhorrorja, a Resident Evil 2 újragondolt változata. A demóban a játékosok megtapasztalhatják a Resident Evil sorozat legemlékezetesebb pillanatainak új megközelítését, ahogy Leon első napján az RPD soraiban bejárja a rendőrőrsöt nyomok és kiút után kutatva ebből a rémálomból. A Resident Evil 2 2019. január 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2018.07.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes