Get Adobe Flash player

 

Hír - FÖNÍCIA A SID MEIER’S CIVILIZATION VI: GATHERING STORM ÚJ CIVILIZÁCIÓJA

A 2K és a Firaxis Games ma bejelentette, hogy Dido fogja vezetni Föníciát a kritikusok által elismert, díjnyertes Sid Meier's Civilization® VI második kiegészítője, a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm keretében, ami 2019. február 14-én érkezik meg PC-re.

 

 

Fönícia ősi mediterrán civilizációja is színre lép a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm-ban, amit Karthágó alapítója és első királynője, Dido fog vezetni. Fönícia remek választás a tengerek leigázását tervező játékosoknak. Dido egyedi képességével, amivel képes egyik városból a másikba mozdítani a fővárost, Fönícia olyan módon tud alkalmazkodni bármilyen helyzethez, ahogy egy más civilizáció sem.

 

További részletekért olvasd el a 2K hivatalos Civilization blogjának kapcsolódó bejegyzését: https://civilization.com/news/entries/civilization-vi-gathering-storm-first-look-phoenicia-leader-dido-pc-release-date-feb-14-2019/

 

A Sid Meier's Civilization VI országszerte kapható PC-re, a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm kiegészítő pedig 2019. február 14-én fog megjelenni.

 2019.01.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes