Get Adobe Flash player

 

Hír - FEGYVERKEZZ FEL A TOM CLANCY’S GHOST RECON BREAKPOINT NYÍLT BÉTÁJÁRA

A 2019. szeptember 5-8. között futó zárt béta után, és alig két hétre a megjelenéstől, a Ubisoft® ma bejelentette a várva várt Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint nyílt bétáját, ami minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz 2019. szeptember 26-29. között PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A bejelentés alkalmából a Ubisoft egy David Leitch (Minted Content) rendezésében készült új, élőszereplős előzetest is kiadott a Grammy-díjas előadó, Lil' Wayne főszereplésével.

 

 

Az élőszereplős előzetest Kanadában, Vancouverben forgatták, amit David Leitch (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Deadpool 2) rendezett, és a Los Angeles-i Minted Content készített. A Ubisoft a San Francisco-i székhelyű Argonaut ügynökséggel közreműködve dolgozta ki a „Squad Up ft. Lil' Wayne" kampány koncepcióját, átfogó kreatív irányát és kivitelezését. „Minden tett fő célja mindenekelőtt egy történet elmesélése, ebben az előzetesben pedig a játék világában lévő, valamint valós énjükön keresztül mutatjuk be a karakterek történetét" mondta David Leitch. „Biztosra akartunk menni, hogy olyan merőben eltérő karaktereket írunk meg, amik szinte leugranak az oldalakról, és tetteik a maga sajátos módjukon határozzák meg őket. Nagyon szórakoztató továbbá a különböző karakterek ellentmondásos megjelenése és hangja, amivel nagyon elégedettek vagyunk."

 

A zárt béta után a Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint nyílt bétája újabb exkluzív tartalmakat kínál a játékosoknak, akik a 3 extra fő küldetés teljesítésével még jobban elmerülhetnek a történetben, a zárt bétában megismert 4 régió mellett két újabbat (New Argyll és Infinity) járhatnak be, valamint izgalmas kompetitív Elimination meccseket játszhatnak barátaikkal a Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint PvP módja, a Ghost War keretében. A 4-4 elleni leszámolásokra 4 PvP kialakítású pálya ad helyszínt: PMC Camp, Port, Cold War Bunker, Harbor. Emellett a 4 új napi küldetéssel a játékosok összesen 12 napi Frakció Missziót teljesíthetnek a nyílt bétában. A zárt béta során kapott visszajelzések alapján a fejlesztők keményen dolgoztak azon, hogy még élvezetesebbé tegyék a játékmenetet, és számos változtatást eszközöltek a lehető legjobb élmény érdekében.

 

A Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint 2019. október 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2019.09.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes