Get Adobe Flash player

 

Hír - HAGYD HÁTRA ÖRÖKSÉGED A DIVINITY: ORIGINAL SIN 2 – DEFINITIVE EDITION KERETÉBEN

Készülj fel, hogy belépj a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition végtelen számú lehetőséget rejtő világába! A kritikusok által elismert játék konzolos változata 2018. augusztus 31-én jelenik meg a BANDAI NAMCO Entertainment Europe kiadásában PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

 

A Larian Studios alkotását, a Divinity: Original Sin 2 PC-s változatát a valaha volt egyik legjobb szerepjátékként tartják számon, ami elnyerte a PC Gamer 2017-es Game of the Year, valamint a 2018-as British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) díjakat is. A Divinity: Original Sin 2 jelenleg 93-as Metacritic értékelésen áll és az a Gamespot.com is 10/10 pontszámmal jutalmazta, amit eddig csak 15 játék kapott meg. A Larian Studios nem csak feljavította, de új tartalmakkal is kibővítette a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition-t, mellyel végre a konzolos játékosok is elmerülhetnek a játék magával ragadó történetében és a Divinity sorozat lelkét jelentő körökre osztott küzdelmekben.

 

A Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition keretében közel végtelen számú lehetőség tárul a játékosok elé, kezdve saját karakterük megalkotásával, vagy a hat előre elkészített eredettörténet egyikének kiválasztásával. Minden karakterre másként reagál a környezete, miközben bejárnák a közel végtelen felfedezhető területet. A játék helyszíne az istenek által hátrahagyott Rivellon, ahol egy tiltott mágiát használó, elnyomó rend a varázslók után kutat attól tartva, hogy Forrás mágiájuk rést üt a világok között. Ahogy egyre erősebbé válsz kalandjaid során, idővel te kerülsz a Rivellon világát cserbenhagyó istenek helyére, azonban 4 fős csapatodból csupán egyikőtök válhat az új Istenséggé.

 

A Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition olyan feljavított funkciókkal kibővítve érkezik a konzolos játékosokhoz, mint a csapat tárhely rendszer, az új napló rendszer, az új oktató szakasz, a frissített PvP aréna, valamint egy új Story mód nehézségi fokozat. A legnagyobb változásokon azonban a játék harmadik fejezete esett át, amit teljesen újraírtak, hogy a játékosok még jobban elmerülhessenek a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition tartalmas és lebilincselő cselekményében.

 

Az Xbox One játékosok az Xbox One Preview program részeként akár már most kipróbálhatják a játékot.

 

A Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition káprázatos grafikájával, lebilincselő történetével és sorsod megválasztásának szabadságával 2018. augusztus 31-én érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Rendeld elő és szerezd meg az exkluzív Sir Lora kiegészítőt!2018.06.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes