Get Adobe Flash player

 

Hír - HAMAROSAN INDUL A NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER KÖVETKEZŐ NYÍLT BÉTÁJA

Az első béta időszak után a BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel mutatja be a NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER új részleteit, valamint jelenti be második nyílt PlayStation 4 bétáját, ami július vége és augusztus eleje között fog futni.


Niino Noriaki, a NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER producere egy videóban köszönte meg minden Naruto rajongónak a visszajelzést a játékról, és jelentette be a következő béta időpontját. A BANDAI NAMCO Entertainment Europe emellett új részleteket is felfedett a játékról, köztük két új karaktert: Saradat és Mitsukit. Sarada minden csapat számára remek választás, mivel társai gyógyítása mellett Uchiha Shurike Justsu Spring Storm technikájával támadni is képes. Mitsuki ezzel szemben inkább védekező típusú karakter, akinek Sage módba váltva minden tulajdonsága felerősödik, azonban ez idő alatt nem lesz képes ninjutsut használni. A két karakter mellett egy új mester is bemutatkozik: Boruto. Ő fog megtanítani a játékosoknak mindent a ninjutsukról és titkos technikákról.


A további játékmeneti részletek között szerepel a modern Hidden Leaf Village pálya, ami tökéletes gyakorló terület lesz a kezdők számára. 

 


A NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fog megjelenni.2018.04.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes